Det løsnet til slutt

KH 6334
Det tok litt tid før det løsnet for Greåker mot Sandnes, men det ble tre poeng og serieledelsen for østfoldingene. 

 

Greåker starter kampen i et rasende tempo og allerede etter et par minutter scorer de 1-0, signert nyervervelsen William Larsson. Østfoldingene stresser gjestene fra Sandnes over hele banen, og det leder til feil fra vestlendingene som gjør at hjemmelaget vinner tilbake ballen ofte. Sjansene kommer etterhvert begge veier, men drøyer helt til det 13. minutt før Arvid Wibring Lindqvist kan sende Greåker opp i 2-0 ledelse. Resten av perioden har østfoldingene god kontroll på oppgjøret og kan gå til pause med tomålsledelse. 


KH 6638
William Larsson har funnet formen i sin nye klubb, svensken scoret to mål og assisterte til like mange i dagens seier. 


Den andre perioden blir spillemessig litt jevnere, selv om Greåker har god kontroll de første ti minuttene. Halvveis i perioden får Sandnes et overtall og et par sekunder etter at overtallet er over setter Jacob Öberg ballen i mål for gjestene. Det gir energi og selv om det fortsatt er hjemmelaget osm er det førende laget er det en langt jevnere kamp nå. Perioden ebber ut med liv i oppgjøret før den siste perioden. 


KH 6533
Det ble en tøff avsluttning for Sandnes bestemann i dag, Brage Myrland. Unggutten sto en god kamp selv om det raknet for vestlendingene i den tredje perioden. 


Sandnes prøver hardt for å få utligningen men isteden slurver de og Joel Ingesson setter 3-1 bak en god Brage Myrland. Unggutten er sjanseløs da Sandnes på ny slurver i egen sone og 4-1 fra Larsson. Gjestene tar timeout og prøver febrilt å skape liv i kampen igjen, men isteden er det hjemmelaget som kan kontre inn 5-1 da Larsson og Thobias Hjorth kombinerer, og sistnevnte scorer. Mot slutten løsner det endelig for Greåker og både 6-1 og 7-1 kommer kjapt, scoringer fra Martin Isnes Kvisvik og Ingesson. Sandnes får overtall helt på slutten og med sekundet igjen fastsetter Bjørn Even Stene sluttresultatet til 7-2. Greåker opp i serieledelse med full pott og Sandnes får konstatere at det er en poeng på konto så langt i årets sesong.

Knuste Harstad

Gjelleråsen revansjerte seg etter en svak kamp i går og slo Harstad med 16-6 i dagens oppgjør. Anført av en brennhet Olav Falkeid som gjorde ni poeng (4+5), Gustav Karlsson (5+1) og Kjetil Bratland (3+3) var det liten tvil om hvor poengene skulle havne. For Harstad ble det blytungt som reiser hjem fra første bortehelg med null poeng. KAMPFAKTA

Greåker-Sandnes 7-2 (2-0,0-1,5-1)
Tindlundhallen, 127 tilskuere
1-0 (02.18) William Larsson (Cato Glenge)
2-0 (12.28) Arvid Wibring Lindqvist (Lars Erik Torp)
U2 (30.03) Glenge (slag)
2-1 (32.06) Jacob Öberg (Ole Petter Paulsen)

3-1 (43.52) Joel Ingesson (Thobias Hjorth)
4-1 (48.50) Larsson (Ingesson)
5-1 (51.56) Hjorth (Larsson)

6-1 (57.42) Martin Isnes Kvisvik (Martin Lilleby)

7-1 (58.05) Ingesson (Larsson)
U2 (59.50) Wibring Lindqvist (spill med hånd)
7-2 (59.59) Bjørn Even Stene (Jesper Engström) spill 5 mot 4
Skudd: 29-9 (12-2,6-3,11-4)
Dommere: Meller/Pedersen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.