Fikk det tøft mot Sarpsborg

KRH 2761
Vålerenga var høyt oppe etter seieren i seriepremieren, men i dag ble Sarpsborg for tøffe for hovedstadslaget.Vi er i Teglverkshallen for å se Vålerengas første hjemmekamp i eliteserien, og Sarpsborg er dagens motstandere. Hjemmelaget kommer fra en sterk borteseier over Sandnes, med mersmak på flere poeng og vil vel gi alt for hjemmeseier i dag. Sarpsborg tapte sin første og er nok også skikkelig tente.

LES OGSÅ: Ren overkjøring

Rolig start med mange småpasninger. Minuttet passeres og bra kombinasjoner ender hos Emil Skog som setter 0-1 for Sarpsborg. Tempoet øker noe og Vålerenga setter presset høyere. Sarpsborg svarer med to raske scoringer, først Fredrik Gjødalstuen, deretter Samuel Magnusson og det er 0-3. Det blir ikke noe særlig bedre tempo denne perioden. Vålerenga kommer i bølger i angrep uten å sette Andreas Nordli på store utfordringer. Med 17 sekunder igjen på tavla setter Sarpsborg periodesifrene til 0-4, scoringen av Patrick Hjemgård.

KRH 2608
Samuel Magnusson herjet med nykommerne i dagens oppgjør i eliteserien. 

Litt bedre tempo i denne perioden og Vålerenga kommer hardt ut på jakt etter reduseringer. Men Sarpsborg og Gjødalstuen vil annerledes og med en prikk i vinkelen setter han 0-5. Bare sekunder senere er det 0-6 fra et frislag og styring av Samuel Magnusson. Halve perioden er snart spillt når Vålerenga endelig får reduseringen sin, Niclas Johansson 1-6. Nå følger et målshow fra sistnevnte og Samuel Magnusson, bare sekunder imellom hver scoring som til slutt tavla viser 2-8. Så setter bortelaget opp tempoet og når sirenen går for pause står det 2-11 på veggen.

KRH 2659
Niclas Johansson scoret tre ganger for nykommerne Vålerenga som slet med å få stopp på Sarpsborg i dag.
 

Det blir en stillingskrig i den tredje perioden frem mot 11 minutter før det skjer noe. Vålerenga får overtall men klarer ikke mer enn ett skudd på mål. Så får Sarpsborg straffe men ballen sklir av bladet for sarpingen. Endelig får hjemmelaget treff og igjen er det Johansson som får mål, 3-11. Det gir mersmak og når Patrick Martinsen får lade er det kampen siste mål som kommer, 4-11. Det betyr at Sarpsborg kan reise hjem fornøyde med sine første poeng denne sesongen, og Vålerenga taper sin første hjemmekamp i eliteserien. KAMPFAKTA(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.