Ren overkjøring

KRH 2394
Gjelleråsen gikk på sitt andre strake tap da Slevik kjørte over nittedølingene i Rommenhallen.


Gjelleråsen mot Slevik spilles i Rommenhallen grunnet et ras i Nittedal. Hjemmelaget gjorde en bra kamp borte mot Greåker i første kamp, men der ble det ingen poeng. Slevik vant sitt oppgjør mot Sveiva. Hva vi får i dag er ikke godt å si, men vi vet det snart.

LES OGSÅ: Spennende oppgjør i Kringsjåhallen

Ankommer hallen med tre minutter igjen av første periode. Slevik leder 4-1 men som blir til 4-2 ved et selvmål. Slevik får også fem minutter i overtall i sluttminuttet og slik ender perioden. 


KRH 2465
Johan Åhlberg og Slevik herjet til tider med Gjelleråsen i dagens oppgjør, her i duell med Oskar Rist.

Andre periode og i overtall beleirer Slevik hjemmelagets Gjelleråsens sone i fire minutter, men mål får de ikke. Gjelleråsen stod meget bra i forsvar men så klarer de å rote det til for seg og det blir 5-2 når Gustav Franzon snapper en ball. Slevik slipper ikke opp hverken tempo eller press denne perioden og Gjelleråsen fortsetter å spille godt selv om det blir mest forsvar. Pause blir det og tavla viser 7-2 til Slevik. 


KRH 2362
Tungt for Gjelleråsen i dagens «hjemmekamp» i Rommenhallen.

Siste periode kommer i gang og Slevik har ikke tenkt til å hvile på resultatet. Øker tidlig til 8-2 og det blir mer. Gjelleråsen gir som alltid ikke opp og fortsetter å prøve, men strekker ikke helt til. Hjemmelaget får to reduseringer etterhvert men det hjelper lite. Sirenen går og tavla viser 11-4 til Slevik som fortsatte å kjøre hardt hele veien og kan juble for tre poeng. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.