Spennende oppgjør i Kringsjåhallen

KRH 2090
Sandnes slurvet bort en tremålsledelse mot Akerselva, men sikret seg allikevel en poeng i dagens kamp. 

 


Akerselva har besøk av Sandnes på den andre banehalvdelen i dag. Begge lag tapte sin første kamp og er sikkert sultne på poeng.

Oppgjøret starter veldig rolig men tar seg opp etter at Sandnes tar ledelsen etter en mislykket støttepasning som Rune Svebestad er våken på, 0-1. Ikke lenge etter er det ny kontring fra bortelaget som Tim Mikkelsen omsetter, 0-2 på tavlen. Tempoet økes betraktelig, men Akerselva ryker på en utvisning og den blir raskt til 0-3, sist nå er Ole Petter Paulsen. Spillet jevner seg ut og Akerselva gir Sandnes en smak av egen medisin, Erlend Bjerknes reduserer til 1-3. Så må vi til det 15. minutt før det skjer noe av betydning. Rune Svebestad får tak i ballen på kant, finter og limer ballen i lengste til 1-4 som står seg til pause.

KRH 2141
Tungt for Jesper Engström og Sandnes etterhvert i kampen mot Akerselva, på tross av tremålsledelse etter den første perioden. 


Midtperioden starter Akerselva bra og etter bare to minutter kommer reduseringen til 2-4 av Magnus Hagen. Akerselva har tatt føringen og Sandnes legger seg veldig lavt. Det lønner seg sjeldent og Akerselva takker med en ny redusering av Sander Owren til 3-4. Sandense flytter spillet oppover og presser hardt men mister ballen, Bjerknes stikker med en gang og ballen kommer. Da er vi like langt, 4-4. Sandnes kjemper for å komme seg inn i kampen igjen men igjen bryter Akerselva og nå tar de ledelsen for første gang i kampen når Alexander Felix Selin løper seg fri, 5-4. Samme skjer ikke lenge etter, litt fomling foran Sandnes` mål og Aleksander Johansson kan til slutt pirke inn 6-4. Det nærmer seg pause men først skal det bli overtall til Sandnes som raskt blir til spill fire mot fire, og slik ender midtperioden.

KRH 2171
Erlend Bjerknes og Akerselva snudde oppgjøret mot Sandnes og kunne etterhvert vinne etter straffeslagskonkurranse.


Siste periode er i gang, ingen av lagene får omsetning i overtall men når Sandnes er fullt lag igjen reduserer de til 6-5. Akerselva kommer tilbake og øker igjen til 7-5. Spillet bølger videre utover i perioden og lagene følger hverandre både i sugende taklinger og målprotokollen. Når det er to minutter igjen står det 8-8 og det er intenst her nå. Det blir ikke flere mål og det skal avgjøres på straffer. Akerselva begynner, og det hele blir avgjort etter fire runder. Akerselva tar to poeng, og Sandnes får nøye seg med en poeng. KAMPFAKTA


Sliteseier for Greåker
Greåker tok ledelsen mot Nor 92 på bortebane, men så våknet hjemmelaget og ledet med to mål før forrige sesongs seriemester våknet. William Larsson sikret tre poeng og seier med sin 4-3 scoring i starten av den tredje perioden. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.