Utklasset Fredrikstad

KRH 0717
Tunet viste muskler og nullet Fredrikstad i serieåpningen. Henrik Fredriksen åpnet ballet og de lilla ga seg ikke før de hadde vunnet med store sifre.


Herrene har sluppet til og nå er det Fredrikstad som er Tunets motstandere. Begge lag har nye fjes som vi vil bli bedre kjent med i dag, kan vi forvente oss et fyrverkeri av en kamp? Mer spenning utover ettermiddagen herfra altså.

Da er herrene i gang og i god gammel kjent stil kommer Tunet som en flodbølge. Holder på ball og press til Henrik Fredriksen fra distanse banker inn 1-0. Fredrikstad kommer litt mer med men har vasker med å holde tempoet, det jevner seg ut allikevel og bortelaget skaper også sjanser. Etter halve perioden er forbi setter Tunet på turboen og kjører knallhardt. Resultatene uteblir ikke og 2-0  dømmes som selvmål, og nå kommer de tett inn bak Nicholay Halvorsen. Hjemmelaget stopper ikke før det står 6-0 på tavla. Nykommeren Fredrik Nyholm har en assist og
Marius Pedersen åpner målkontoen for sin nye klubb også. Perioden avsluttes i overtall for Tunet og sifrene står seg.


KRH 0721
Tidligere SSL-spiller Fredrik Nyholm debuterte for Tunet og assisterte på fire Tunet-scoringer. 


Midtperioden starter Tunet i overtall og 16 sekunder tar det før 7-0 er et faktum, Ole Martin Skau Jansson sist på denne. Tunet slipper ikke opp på kontrollen og det blir en ren overkjøring i disse 20 minuttene. Fredrikstad begynner i tillegg også å surne og pådrar seg utvisninger. Disse omsettes hver gang. Fredrikstad har rett og slett ikke noe svar å komme med og resignasjonen brer seg. Tunet har igjen et sent overtall og han som startet med mål i denne perioden avslutter med sitt tredje til 11-0.


KRH 0871
Fredrikstads nygamle hovedtrener Erik Hæren fikk aldri fart på sine adepter, og måtte resignert se mål etter mål dette inn. 


Siste periode blir en transportetappe for Tunet og de skrur ned på tempoet første halvdel, men det betyr ikke at de ikke er farlige. Men det blir heller ikke flere mål og Fredrikstad sliter med å komme til avslutninger de og, bortelagets skudd går stort sett utenfor eller i blokka. Tunet får straffe men stolpe ut. Tunets nysigneringer har også fått vise seg frem og det ser veldig bra ut. Det blir ikke flere mål i denne kampen og Tunet tar tre overbevisende poeng. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.