I morgen starter eliteseriene

imgonline com ua twotoone UMcOPgyZ3SrATqkz
I morgen starter eliteseriene og vi gir deg oversikten over helgens alle kamper. Fjell-Kameraterne og Vålerenga debuterer begge på øverste nivå og starter sin første sesong i eliteserien på bortebane. 


Eliteserien for menn starter med seks kamper første helgen og samtlige lag skal i ilden. Både Harstad og Sandnes starter på hjemmebane mot henholdsvis Akerselva og nykommerne Vålerenga. Sarpsborg får besøk av Nor 92 og Slevik får besøk av forrige sesongs norgesmestere Sveiva. Søndag skal regjerende seriemesterne Greåker møte Gjelleråsen. 


I eliteserien for kvinner er det fire meget interessante oppgjør på lørdag, der det blir reprise av forrige sesongs semifinaler mellom Grei og Sveiva, og der Tunet møter Sagene. Forrige sesongs jumbo Gjelleråsen møter nykommerne Fjell-Kameraterne, og Bygdø/Monolitten møter Sarpsborg. Søndag spiller Sagene mot Fjell-Kameraterne

Eliteserien menn

Lørdag 14. september

14.00 Harstad - Akerselva
14.30 Sandnes - Vålerenga
15.00 Sarpsborg - Nor 92
16.00 Slevik - Sveiva
16.00 Tunet - Fredrikstad

Søndag 15. september
16.00 Greåker - Gjelleråsen

Eliteserien kvinner


Lørdag 14. september

13.00 Grei - Sveiva
13.00 Tunet - Sagene
14.00 Gjelleråsen - Fjell-Kameraterne

16.00 Bygdø/Monolitten-Sarpsborg

Søndag 15. september
13.00 Sagene - Fjell-Kameraterne

Du kan lese mer og følge kampene "LIVE" her hos oss på Innebandyavisen i morgen og på søndag. Vi er også på plass på flere av helgens oppgjør.