– Gull er alltid målsettingen!

trk fredrikstad greaker 13
Greåker var bare noen få minutter fra å fullføre «den perfekte sesong» da alt raknet i NM-finalen mot Sveiva. Nå håper Lars Erik Torp at revansjelysten bidrar til at bulldoggene tar gullet tilbake til Østfold. 


Lars Erik Torp og Greåker fikk se Sveiva juble for NM-gull etter en vanvittig snuoperasjon med seiersmål i spillerforlengelse, og ødelegge drømmen om å vinne samtlige 22 kamper i seriespillet og deretter syv strake strake sluttspillskamper med seier, noe som hadde gitt Greåker «den perfekte sesong» og en uslagbar rekord. Finaletapet har uten tvil gjort at det er en ekstra revansjesugen gjeng som lader opp til seriestart i Tindlundhallen. 

– Ja, det kan man godt si. Vi gjennomførte et perfekt seriespill, men i finalen glapp det helt på slutten, dessverre. Det kan virke som om dette ga ekstra motivasjon for sommertreningen i år har vært bedre enn noen gang tidligere i Greåker, sier Torp til Innebandyavisen.

LES OGSÅ: – Flere må ta mer ansvar

Greåker har forsterket seg kraftig og er uten tvil en av gullkandidatene, med en av eliteseriens aller beste tropper med både norske landslagsspillere og utenlandske kvalitetsspillere. 

– Ja, det er jeg enig i. Vi har fått inn flere meget bra spillere og en fantastisk keeper. Men vi må få det til å funke på banen også. Gjør vi det, så tror jeg vi skal kjempe om begge gullmedaljene i år også!

image.png
Greåker og Lars Erik Torp har siktet innstilt på gull også kommende sesong. Her i treningskamp mot Fredrikstad tidligere i høst. 


Greåker har gått fra klarhet til klarhet etter noen magre år i skyggen av Slevik. Rollefordelingen er nå snudd på hodet, og vi får se et meget godt Greåker-lag kommende sesong.

– Vi kan forvente et godt trent lag som spiller innebandy med høyt tempo og intensitet. I tillegg har vi fått enda litt mer kvalitet enn vi hadde under fjoråret, avslutter Torp før han legger til; 

– Gull er som alltid målsettingen til Greåker!

Greåker sesongåpner mot forrige sesongs bronselag Gjelleråsen i Tindlundhallen på søndag. 


Greåker

Forrige sesong: 1. plass (22-22-0-0-0 (195-88) 66 poeng
Hovedtrener: Tomas Näsholm

Spillere inn: William Larsson (Kalmarsund, Sverige), Kristoffer Bakke (Karlstad, Sverige), Markus Jelsnes (Mullsjö, Sverige), Jørgen Isak Kristiansen (Sarpsborg), Joel Ingesson (Mullsjö, Sverige), Henrik Grønli (Fredrikstad - tilbake etter lån)
Spillere ut: Nils Jadelind (Växjö Ungdom, Sverige), Thomas Bøgle (Øreåsen), Anders Bøckmann Olsen (Slevik)