– Blir litt spesielt

KRH 9603
Jørgen Becher hadde en eventyrlig høst før han ødela kneet i november i sin aller første landskamp forrige sesong. Nå er 24-åringen klar for sin første sesong som hovedtrener for Nor 92.


I sin aller første landskamp ble Jørgen Bechers karriere som spiller ødelagt, men nå er yngste blad Becher tilbake hos Nor 92 som lagets sjef, i en alder av 24 år blir han også eliteseriens desidert yngste hovedtrener, for forrige sesongs nykommere. 

–  Det skal bli veldig spennende, jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en kul jobb! Selvsagt er det litt spesielt og ikke kunne bidra som spiller og lagkamerat som tidligere, men sånn er det. Jeg gleder meg noe ekstremt mye hvert fall, sier Becher til Innebandyavisen.

LES OGSÅ: – Spiller nok ikke mer innebandy

Becher forteller at Nor 92 har trent godt i sommer, og målrettet. 

– Vi har trent ganske så hardt før, i og etter sommeren. Lagets spillere har et stort pågangsmot og møter ofte opp på trening uten mye forfall. Treningene har gått mye på spissing av detaljer i vår ønskede måte å spille innebandy på. Vil si at det ser ganske så okei ut.


KRH 9449
André Lundgren er en av Nor 92s nyervervelser i sommer. Kan unggutten skyte Nor 92 til et nytt sluttspill?

Nor 92 var en frisk pust som nykommer forrige sesong, og det håper lagets nye hovedtrener at skal være varemerke også kommende sesong, der målsetningen er å kopiere fjoårets bragd.

–  Folk kan forvente seg et energisk lag som skal jobbe knallhardt for hverandre både med ball og uten. Forventningene til noen enkelt spillere er selvsagt høyere enn andre, men det vet vedkommende også! Vårt ønske er å komme oss til sluttspill som i fjor.


LES OGSÅ: – Blir spennende

Lagets poengkonge Axel Wallin trapper ned i 1.divisjon i Asker og det betyr at lagets to beste poengplukkere forrige sesong mangler i årets tropp, som får tilbake Linus Söderblom og Simen Bendiksen som begge gjør comeback i høst. I tillegg har man hentet unggutten André Lundgren fra svenske Stenungsund, og talentet Philip Kämpe signerte nylig kontrakt etter prøvespill hos SSL-klubben Helsingborg i sommer. 

–  Vi har som sikkert noen andre lag også mistet et par profiler, og det er klart det synd. Utover det har vi fått tilbake en gammel profil i Simen Bendiksen, og to tilskudd fra Sverige pluss en god del unge som skal ta gode steg i år. Laget skal være godt nok til å levere noen bra kamper denne sesongen.

Nor 92
Forrige sesong: 8. plass (22-4-4-3-11 (122-139) 23 poeng
Hovedtrener: Jørgen Becher

Spillere inn: Simen Bendiksen (comeback), Linus Söderblom (comeback), André Lundgren (Stenungsund, Sverige), Philip Kämpe (egen junioravdeling), Jørgen Becher (hovedtrener), Erik Thingnes (Bækkelaget)

Spillere ut: Axel Wallin (Asker), Jørgen Becher (lagt opp), Aleksander Jaksland (Asker - retur lån), Manne Strandberg (hovedtrener), Trym Stokland (Lyn), Daniel Jacobsson (Floda, Sverige)