– Skal høyere på tabellen

KH 8449
I Tunet har man fått tilbake troen på noe stort, og lagets poengmaskin Ole Mossin Olesen legger ikke skjul på at man forventer mer på Manglerud enn hva man leverte sist sesong.


Har Tunet noe stort på gang igjen? Det er mye som tyder på det, og lagets stjerne og poengmaskin Ole Mossin Olesen legger ikke skjul på at det forventes mer på Manglerud enn det man klarte å prestere forrige sesong i eliteserien. 
– Sesongen ifjor var en skuffelse sett på resultatene, men vi lærte mye med en ny spillergruppe.
I år har vi ytterlige forsterket troppen, og komplementert på stedene det var nødvendig, sier Mossin Olesen til Innebandyavisen.

LES OGSÅ:  – Får en mer sentral rolle


Tunet har vært ivrige på spillermarkedet i sommer, og har hentet inn mange spennende spillere, og forventningene skrues opp til maks i Høyenhallen.

– Erlend Vestby, Marius Pedersen, og Fredrik Nyholm vil alle få viktige roller. Det forventes mye av alle. Samtidig er Oskar Ragnarsson et kjempetalent i mål, og kan vinne matcher alene. 


KH 5049
Forrige sesongs store opptur var da Tunet slo ut Slevik i kvartfinalen etter en skuffende femteplass i eliteserien. Kommende sesong forventes det mer fra de lilla og gule. 


Forrige sesong ble det en femteplass i eliteserien og det skal forbedres lover Tunets kaptein. 

– Vi skal høyere opp på tabellen enn i fjor, som følge av en bedre sammensatt tropp. 

LES OGSÅ: – Fått inn noen dyktige spillere


Mange har fått øyne opp for at Tunet har noe bra på gang i sommer, og laget har trent bra. En del skader og sykdom har dog forstyrret en del den siste tiden. 

–  Første del av preseason var veldig bra, men vi har vært preget av skader og sykdom de siste ukene. Vi har på tross av dette levert gode resultater i veldig mange av matchene. Nå venter trening før seriestart, og vi håper å stille med fullt mannskap mot Fredrikstad i serieåpningen.

Tunet

Forrige sesong: 5. plass (22-12-2-1-7 (211-146) 41 poeng
Hovedtrener: Manne Strandberg

Spillere inn: Manne Strandberg (hovedtrener), Christopher Aune Klungervik (Sjetne), Erlend Søfting Vestby (Bækkelaget), Oscar Agnarsson (Ledberg, Sverige), Fredrik Nyholm (Vallentuna), Marius Pedersen (Höllviken, Sverige)
Spillere ut: Trond Ringwall (hovedtrener), Rune Svebestad (Sandnes), Espen Bekkvik (Lyn), Leevi Lathinen (Raseborg, Finland), Thomas Sola (lagt opp), Robin Kristoffer Simonsen (Bækkelaget), Mats Gjermundsen (lagt opp), Christopher Aune Klungervik (Sjetne - lån)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.