– Mer kvalitet enn kvantitet

7O8A9792
Optimismen råder i Nittedal etter at tre svensker hentet inn og ny hovedtrener er på plass. Lagets stjerne Olav Falkeid er sikker på at Gjelleråsen blir å finne i toppen også kommende sesong.


Gjelleråsens stjernespiller Olav Falkeid er optimistisk før sesongstart i eliteserien. Tre nye svensker er hentet inn og en ny hovedtrener har tatt plass på benken i Jakob Sandelin. Troppen begynner å ta form og ser meget bra ut synes 21-åringen.
–  Vi har fått inn mer kvalitet isteden for kvantitet i år. Det er vel første gang på fire år vi henter utenfra igjen. Jacob kommer inn som frisk pust for oss med nye ideer og ny tankegang. Vi kommer til å spille en annen innebandy enn det vi så ifjor fra Gjelleråsen, understreker Falkeid når han snakker med Innebandyavisen. 


LES OGSÅ: – Får en mer sentral rolle

Det har vært en langt fra optimal forsesong for Gjelleråsen, der trenerkabalen ble løst sent og litt lite løpetrening under sommermånedene. 

– Forsesongen har vært mye frem og tilbake. Vi har bare spilt treningskamper hjemme i Norge og finstussa på formen, vi kunne vært i bedre form men fortsetter med løpetreninger på høsten. Det har blitt lagt mest tid på det taktiske og det tekniske så langt. 


IMG 5400
Olav Falkeid vendte hjem til Norge etter en sesong i allsvenskan og Umeå City, og gjorde 43 poeng (21+22) på 22 kamper i eliteserien sist sesong.


Forrige sesong røk man overraskende ut i kvartfinalen mot Sandnes. Nå håper Falkeid at man har ristet av seg skuffelsen og er klare for å bli et vanskelig lag å møte på hjemmebane igjen. 

–  Du kan forvente et lag som er vanskelig å møte hjemme i Lihallen. Et lag som spiller rask og teknisk innebandy. Vi har et veldig ungt lag ettersom den eldre garde har dratt og yngre spillere kommer inn. Men jeg har stor tro på at vi er med å slåss i toppen i år også, kvaliteten på de spillerne vi har fått inn er bra og jeg er veldig imponert over juniorene våre som har kommet opp. Vi er heldig som har spillere født 2003 og 2004, som kan få minutter og ta plass i eliteserien allerede.

LES OGSÅ: – Fått inn noen dyktige spillere

Det blir viktig å komme godt i gang for nittedølingene. Gjelleråsen sesongsåpner nemmelig mot forrige sesongs seriemestere Greåker på bortebane på søndag, før de får besøk av en annen medaljekandidat Slevik på hjemmebane helgen etter.


Gjelleråsen

Forrige sesong: 3. plass (22-13-3-0-6 (145-113) 45 poeng

Hovedtrener: Jakob Sandelin
Spillere inn: Jakob Sandelin (hovedtrener), Axel Wallgren (Team Thorengruppen Ungdom, Sverige), Gustav Karlsson (Team Thorengruppen Ungdom, Sverige), Simon Enqvist (Gamla Stan, Sverige)
Spillere ut: Paul André Hermansen (hovedtrener), Erlend Bjerknes (Akerselva), Robin Norstrøm (Asker), Thanh Tran Minh (Sveiva - retur lån)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.