– Fått inn noen dyktige spillere

KH 5577
Det er liten tvil om at Sandnes poengmaskin Jesper Engström blir en viktig brikke kommende sesong for vestlendingene, som satser på å kopiere forrige sesongs fine avslutning. 


Sandnes endte sesongen med tre strake tap mot NM-finalistene Greåker, etter at de slo ut bronselaget Gjelleråsen i kvartfinalen. Nå satser vestlendingene på at de kan kopiere forrige sesongs suksess, og lagets svenske poengmaskin Jesper Engström tror at det er god muligheter for å gjøre det minst like bra kommende sesong. 

– Vi skal være veldig fornøyde med den fine sesongen vi hadde. Jeg tror absolutt at vi kan kopiere den, det kommer nok bare å ta litt tid før alle funnet sine roller, sier Engström til Innebandyavisen. 


LES OGSÅ: – Det blir spennende

Ut dørene i Hanahallen har nøkkelspillere som Linus Dahlström, Atle Laland Egeland og Simon Sandman forsvunnet, men svensken er allikevel optimisisk.
 – Det stemmer, det blir selvfølgelig vanskelig å erstatte de, men vi har fått inn noen dyktige spillere som kan utvikles og gjøre det bra i eliteserien. 


KH 5566
Jesper Engström gjorde 92 poeng på 29 kamper forrige sesong for Sandnes, og ble kåret til Årets spiller i Norge.


Sandnes har siktet innstillt på å nå sluttspillet også kommende sesong.
– Vi sikter på å nå sluttspillet, så 7-8. plass på tabellen er målsetningen denne sesongen. 


LES OGSÅ: – Skal være bland de beste

Forrige sesong ble det imponerende 77 poeng (34+43) på 22 kamper i eliteserien, 15 poeng (7+8) på syv kamper i sluttspillet, en 7. plass på tabellen og semifinale i sluttspillet. Noe som bidro til at Engström ble kåret til Årets spiller. Men 26-åringen har ingen planer om å returnere til Sverige, for det er liten tvil om at han trives på Vestlandet i Sandnes. 

– Jeg trives veldig bra her. Det som fikk meg til å bli her i Norge, var at alt har fungert så bra med innebandy og jobb for min del.

Sandnes 

Forrige sesong: 7. plass (22-9-1-2-10 (150-151) 31 poeng
Hovedtrener: Trond Vervik

Spillere inn: Rune Svebestad (Tunet), Sebastian Hadland (Ålgård), Anders Berg Paulsen (Stavanger), Johan Lenemark (comeback), Gustaf Rönnholm (Dalen Ungdom, Sverige), Jacob Öberg (Järfälla, Sverige)

Spillere ut: Linus Dahlström (Helsingborg, Sverige), Atle Laland Egeland (Lye), Ole Laland Egeland (Lye), Glenn Lervik (Lye), Simon Sandman (Rotebro, Sverige), Fredrik Risa (Lye)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.