Vant stort mot Akerselva

KRH 9943
Akerselva ble knust av norgesmesterne Sveiva i kveldens treningskamp mellom de to eliteserielagene.


Det nærmer seg seriestart og det er bra aktivitet med treningskamper nå. Innebandyavisen er på plass i Grefsenhallen for å overvære Akerselva og Sveiva i kveld. 

Sveiva tar grep om kampen fra start. Har ingen hast og spiller seg inn i tempo og trygghet. Sveiva tar også ledelsen etter bare fem minutter etter bra kombinasjoner mellom Brage Harby og Casper Sletten, Harby sist på ballen. Akerselva øker tempoet og presser høyt. Kommer til to gode avslutninger men Andreas Falkeid er med. Falkeid finner Frikk Bruland med et langt kast og så er det 2-0. Bare sekunder senere er gjestene der igjen og Sindre Palving banker inn 3-0. Akerselva faller ut og bruker litt tid på å komme tilbake. Får overtall med fem minutter igjen, men går på en ny smell når Casper Sletten setter 4-0. Mest rot preger de siste minuttene, men Akerselva får nytt overtall med tre sekunder igjen før vi tar pause. 


Midtperioden preges av flere utvisninger i starten og det er ikke bra spill fra noen av lagene. 
Hjemmelaget klarer ihvertfall å få en redusering av Nicolai Omdahl, men det hjelper lite når Sveiva igjen scorer i undertall etter et raid av Marcus Gustafsson og det blir 5-1. Resten av perioden blir rotete og det skjer ikke så mye, allikevel er det Akerselva som prøver og vil mest men tallene står seg og vi tar siste pause.

Den første tredjedelen av siste periode spiller Sveiva i overtall og de punkterer kampen med tre scoringer og leder 8-1. Akerselva setter inn sluttspurten og jakter redusering. Den kommer først etter at Sveiva har puttet en til i kassa og da står det 9-1, der Akerselva kjører på og fastsetter sluttresultatet til 9-2 helt på tampen. Det ble ingen højdare å bivåne denne kampen og her har begge lag mye å gå på frem til seriestart.


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.