– Det blir spennende

KH 9050
Slevikspilleren Jonas Magnussen måtte legge opp grunnet skade for et par år siden, men har deretter gjort seg bemerket i trenergjerninga. I vår ble det klart at han skulle ta over Slevik, som hovedtrener. Et nytt ungt Slevik som han forventer skal kjempe i toppen av eliteserien.


En grusom skade satte en effektiv stopper for Jonas Magnussens aktive karriere i en alt for ung alder. 32-åringen har via junioravdelingen og hovedtrenerjobb i Sarpsborg havnet der han hører hjemme i Slevik og Gressvikhallen. 

– Det er spesielt å være trener for gruppe du spilte på lag med for noen år siden, det må jeg si, men jeg trives godt i Slevik. Jeg hadde aldri noen planer om å bli eliteserietrener i første omgang og nå er jeg noe uventet trener for Slevik. Kanskje det er større utfordringer for spillerne å se på meg som deres hovedtrener, men jeg har en annen tilnærming til trenertilværelsen her, enn den noe mer panikkartede starten jeg hadde i Sarpsborg. Jeg tror vi har samme utfordringer som alle andre, men det er disse utfordringene som gjør oss bedre. Vi har sett på hvilke utfordringer vi hadde forrige sesong og lagt en plan på hvordan vi kan forbedre dette. Det vi vil oppnå er at vi blir «bedre enn oss selv» hver dag, sier Magnussen til Innebandyavisen.

KH 9701
«Nye unge Slevik» kan fort bli en medaljekandidat kommende sesong.


Vi fikk en forsmak av nye unge Slevik forrige sesong, og på forsesongen har ungguttene gjort sakene sine bra og det kan fort bli enda flere unggutter som tar for seg i toppklubben. 

– Vi er fornøyde med at rekruteringen fra egne rekker begynner å forbedre seg. Det er helt klart at det er flere av de unge som kommer til å bemerke seg i årets Sleviklag og det gjør at de etablerte må forbedre seg. De etablerte blir på hver trening satt på prøve av juniorer som har fysikken på plass, og som utvikler seg taktisk for hver uke. Vi har til tider spilt slik vi ønsker, men det har variert litt mye i prestasjonene i hver kamp og på trening. Dette jobber vi med å stabilisere fram mot seriestart. Vi har ikke vært fulltallig på treningsfeltet enda og da er det veldig artig å se at det er juniorer som griper muligheten til å ta en plass i troppen. Samarbeidet junior og A-lag fungerer veldig godt nå, som resulterer i at de som kommer opp tåler treningen og intensiteten. 

LES OGSÅ: – Skal være bland de beste


Slevik har etter noen relativt magre år mål om å tette luken til gullkandidatene.

– Det blir spennende å se hvordan denne sesongen blir. De fleste vet hva Slevik står for, og det skal vi fortsatt bevise. Vi er opptatt av å vinne «neste kamp» og vi skal sørge for at godt arbeid i treningsuka gjør at vi kommer til å bli bedre gjennom sesongen. Vi forventer å være med å kjempe i toppen og det er det som motiverer oss.

Slevik

Forrige sesong: 4. plass (22-13-1-2-6 (181-122) 43 poeng
Hovedtrener: Jonas Magnussen

Spillere inn: Gustav Franzon, Anders Bøckmann-Olsen (Greåker), Jonas Magnussen (hovedtrener), Ryan Halldén (comeback)
Spillere ut: Kristian Skaftnes (lagt opp), Stian Torgersen (lagt opp), Johan Grönqvist (ukjent klubb, Sverige), Anders Ottersten (lagt opp), Jens Alexander Jørgensen (lagt opp), Einar Delås (Fredrikstad - lån), Vegard Tvete (lagt opp)