Greåker best i lokaloppgjøret

KH 3135
Greåker var best i dagens lokaloppgjør mot Slevik, der nykommeren William Larsson åpnet målkontoen i sin debut for sarpingene. 

Det er litt spent i starten av kampen, men etterhvert tar det seg opp. Greåker er det førende laget og de skaper også de største mulighetene den første halvdelen av perioden. Slevik har et par muligheter, men det er liten tvil om at forrige sesongs overlegne seriemester ikke har blitt noe dårligere over sommeren. Etter kvartert smeller det fra gjestene, nyankomne William Larsson finner Arvid Wibring Lindqvist som setter kampens første mål. Spillet bølger frem og tilbake de siste fem minuttene og temperaturen skrues opp, men flere scoringer inn mot pause blir det ikke. 


KH 3211
Gustav Franzon er på plass i Fredrikstad og debuterte for Slevik mot Greåker i kveld, og noterte seg for en assist. 


Det smeller godt i duellene i starten av den andre perioden, og det gir en del minutter på botbenken. Det utnytter gjestene da de får sjansen for andre gangen i overtall, Lars Erik Torp finner Kristoffer Banke som smeller ballen hardt i tverrligger og Anders Bøckmann Olsen er uheldig da returen går i inn via ryggen i mål etter fem minutter. Slevik sliter med å komme seg oppover i banen, men det skapes litt da de får sjansen i overtall. Men da gjestene på ny får spille med en mann mer på banen blir det reprise. Torp finner Bakke og sistnevnte banker ballen inn bak Tobias Petersen som har kommet inn i Sleviks mål. Greåker kan gå til pause med tremålsledelse og relativt god kontroll på oppgjøret. 


KH 2888
William Larsson debuterte for Greåker og den svenske vingen både scoret og hadde assist i kampen. 


Den tredje perioden blir ellevill, spesielt målmessig. Allerede etter fire minutter har Slevik scoret to ganger, først Ludvik Hansen og så Christoffer Hansen. Slevik setter gjestene litt under press, men så slipper det og Torp kan score Greåkers fjerde før William Larsson presenterer seg 35 sekunder senere. Nå ruller det på for gjestene og to scoringer til kommer av bare farten, signert Joel Ingesson og Bakke med sitt tredje for dagen. Slevik tar timeout, men nærmere enn en redusering med tre minutter igjen fra Daniel Amundsen kommer de ikke. Martin Lilleby gjør det på egen hånd halvminuttet senere og fastsetter sluttresultatet, 8-3 til Greåker som ser ut som en klar gullkandidat, selv om ikke alt klaffet i kveld. 

Slevik-Greåker 3-8 (0-1,0-2,3-5) 

Gressvikhallen, ca 100 tilskuere
0-1 (14.42) Arvid Wibring Lindqvist (William Larsson)
U2 (21.46) Johan Åhlberg (hardt spill)
U2 (24.32) Ryan Halldén (hardt spill)

0-2 (25.07) Kristoffer Bakke (Lars Erik Torp) spill 5 mot 4
U2 (28.10) Sondre Haglund (gjentatte forseelser)
U2 (34.00) Thomas Stræte (liggende spill)

0-3 (34.41) Bakke (Torp) spill 5 mot 4
1-3 (42.43) Ludvik Hansen (Joel Fallberg)
2-3 (43.38) Christoffer Hansen (Gustav Franzon)
2-4 (47.03) Torp (Joel Ingesson)
2-5 (47.38) William Larsson (Bakke)
2-6 (48.43) Ingesson (Torp)
2-7 (49.25) Bakke (Andreas Grønli)
3-7 (57.17) Daniel Amundsen (Åhlberg)
3-8 (57.34) Martin Lilleby (ua)

Dommere: Kristoffersen/Olsen