– Skal være bland de beste

KH 8092
Patrick Hjemgård og Sarpsborg har siktet innstillt på å kjempe på øvre halvdel kommende sesong etter en god forsesong.


Sarpsborg endte på sjetteplass sist sesong, men nå håper lagets kaptein Patrick Hjemgård at det blir en god sesong. Forsesongstreningen vitner om at det er noe bra på gang og med ny hovedtrener i Pål Syversen er det god energi hos de blå i Sarpsborg.
– Det har vært bra treningsoppmøte i sommer, så sommertreningen har vært bra. Vi har hatt veldig stort fokus på styrke og kondisjon under forsesongen, sier Hjemgård til Innebandyavisen.

LES OGSÅ: – Får en mer sentral rolle


Det har forsvunnet en del spillere i sommer for sarpingene, men klubben har endelig funnet en erstatter til Markus Jelsnes som forlot til fordel for spill i SSL forrige sommer.
– Noen har forlatt oss, men det bruker vi ikke så mye tid på. Vi har fått inn en veldig bra målvakt I Andreas (Nordli) og det er vi glade for. Klubben har valgt å satse på rekruttering fra egne rekker i år, så det blir noen spennende unggutter å følge i sesongen.

KRH 8856
Patrick Hjemgård gjorde en god figur i VM sist sesong, og nå er oppladingen til ny VM-kvalifisering godt i gang.


Apropos Jelsnes, så uttalte Greåkers nye målvakt at han forventet at Hjemgård skal trøkke til litt ekstra foran mål i kommende sesongs lokaloppgjør. 

– Det er ikke umulig det blir litt ekstra blåmerker på Jelsnes nå! Det blir selvfølgelig veldig rart å spille mot han nå, så det blir ekstra viktig å legge følelser og vennskap tilside når man går ut på banen. 


LES OGSÅ: Talentfull målvakt klar for Sarpsborg

Sarpsborg har blandet å gitt litt de seneste sesongene, selv om supporterne i Skjeberghallen forventer at haiene kjemper i toppen hver sesong.
– Vi har som mål å være med blant dem beste, det kommer til å være veldig tett bak dem to beste lagene, så om vi skal ta medalje må alt klaffe for oss.

Sarpsborg
Forrige sesong: 6. plass (22 - 9 - 1- 3- 9 (180-164) 32 poeng
Hovedtrener: Pål Syversen

Spillere inn: Andreas Nordli (Höllviken), Imre Ødegård-Risbakken (egen junioravdeling), Sebastian Holmen (egen junioravdeling), Pål Syversen (hovedtrener)
Spillere ut: Jørgen Isak Kristiansen (Greåker), Jonas Bøckmann (Fredrikstad), Kristian Holme (Fredrikstad), Sander Raab Owren (Akerselva - lån), Hampus Wackfelt (Dingle, Sverige), Janos Müller (ukjent klubb), Tormod Høydahl (hovedtrener)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.