– Får en mer sentral rolle

image.png
En større rolle lokket landslagsbacken Patrick Martinsen til Vålerenga, der målet er å ta nykommerne hele veien til sluttspill i debutsesongen.


Patrick Martinsen har fått kapteinsbind rundt armen og blir en viktig brikke hos Vålerenga kommende sesong. Landslagsbacken som var med og førte Sveiva til NM-gull i april har vært aktuell for spill i Sverige tidligere, men i sommer kom isteden nyheten om at Martinsen forlater tryggheten hos de nyblivne norgesmesterne og moderklubben Sveiva, for å prøve lykken hos nykommerne Vålerenga fremover.
– Jeg valgte å forlate Sveiva til fordel for Vålerenga av litt flere grunner, men først og fremst for å få en ny utfordring. Da Vålerenga kom på banen og fortalte meg om deres planer så følte jeg at det var noe jeg ville være med på. Det er ikke til å legge skjul på at jeg får en litt større og mer sentral rolle i laget her enn hva jeg har hatt tidligere, og jeg tror jeg kan vokse på det både som spiller og person, sier Martinsen til Innebandyavisen


KRH 9486
Kan Patrick Martinsen og Vålerenga overraske i eliteserien som nykommere?


Vålerenga har blandet og gitt i treningskampene, men Martinsen tror at det vil gå seg til etterhvert.

– Vi har kanskje vært litt opp og ned i forsesongen, men det tror jeg er normalt for et nytt lag i denne ligaen. Bygge kjemi og danne best mulige rekker gjøres ikke med det første, men jeg håper vi kan overraske ordentlig til sesongen. Av Vålerenga kan man forvente en gjeng som jobber og sliter for hverandre, et lag som både er sultne og tror på gode resultater.

LES OGSÅ: – Sikter oss inn på sluttspillsplass 

Trenerteamet har et mål om at nykommerne skal ta seg til sluttspill, og det er lagets kaptein enig i at Vålerenga skal kunne kjempe om, selv om man er debutanter i landets øverste divisjon. 

– Mål om sluttspill mener jeg vi bør ha. Man skal være litt offensive og tørre å gå for noe større enn bare å holde seg i eliteserien. Jeg mener hvertfall at vi har samlet sammen en god nok tropp til å kunne kjempe om en sluttspillplass. En av utfordringene våres er blant annet at vi er en ganske fersk gjeng med mange som får sin debut i Eliteserien. En annen utfordring er at vi ikke har spilt sammen så lenge mange av oss, og derfor trenger å bygge kjemi. For å avslutte så har jeg troen på at vi skal klare å overraske, og kanskje ta noen skreller på vår vei mot en ønsket sluttspillplass.

LES OGSÅ: – Vi kommer til å revansjere oss


Vålerenga starter debutsesongen i eliteserien med bortekamp mot Sandnes neste lørdag.

Vålerenga
Forrige sesong: 1. plass 1.divisjon Østlandet (nykommer)
Hovedtrener: Alex Jureksson, Kent Martinsen og Stig Kristiansen

Spillere inn: Patrick Martinsen (Sveiva), Magnus Lande (Bodø), Emil Krzykawski (Drøbak/Frogn), Joakim Haugen Udnæs (Drøbak/Frogn), Oscar Krzykawski (Drøbak/Frogn), Than Tran Minh (Sveiva), Martin Krüger Bernås (Bækkelaget), Torben Hjuring (Narvik), Hugo André Øren (Drøbak/Frogn), Nicolay Martens Meyer (Drøbak/Frogn), Tobias Pedersen (Sveiva)

Spillere ut: Jesper Pedersen (Sveiva), Magnus Gustav Kjell (studier), Victor Ekestubbe (Bækkelaget), Morten Slaatbraten (Veitvet)