– En tøff utfordring

KRH 3048
Med få spillere på trening i sommer og flere tunge spilleravganger, har det vært en tung start på forsesongen for Sveiva som vant NM i april. 


Det er liten tvil om at Sveiva ser ut å ha et langt svakere lag enn de hadde da de tok seg hele veien til NM-finale og sto for en sensasjonell snuoperasjon mot Greåker. Med få spillere på trening under sommertreningen, og få nye spillere inn dørene i Rommenhallen har det vært en tøff sommer for norgesmesterne. Nå blikker lagets nye kaptein Marcus Gustafsson fremover, men innrømmer at det bli tøft kommende sesong.

– Det blir en ny hverdag og en tøff utfordring. Våre rivaler har økt lønnsbudsjettet med et par hundre tusen til, og med den troppen Greåker har sydd sammen vil det være en fiasko om de ikke vinner alt. Vi greide det forrige sesong og er igjen innstilt på å bevise at penger ikke er alt, men på papiret så skal vi vel først og fremst sloss om sølvet med Sarpsborg, Gjelleråsen, Tunet og Slevik, sier Gustafsson til Sveivas hjemmeside.

LES OGSÅ: Treningskamper 19/20


Sveiva har hatt det ganske tungt på overgangsmarkedet i sommer på tross av å være regjerende Norgesmestere. Først ble det klart at hovedtrener Anton Brenner valgte Bækkelaget som rykket ned fra eliteserien, deretter har Patrick Martinsen bestemt seg for å prøve lykken hos nyopprykkede Vålerenga, og bland annet har Per Christian Brath valgt å trappe ned i 1.divisjon med Asker. Hjemvenderne Kristoffer Bakke (Greåker) og Marius Pedersen (Tunet) valgte dessuten andre klubber enn Sveiva i sommer. I tillegg mangler backstjernen Billy Persson når laget reiser til Kallsta Open i helgen, svensken skal ifølge vår kilder være på vei tilbake til svensk innebandy, et stor tap for Stovner-klubben hvis det stemmer.

LES OGSÅ: Får trenerrolle hos mesterlaget


På plussiden har Sindre Bjerknes, Brage Harby og Christoffer Øistad signert nye kontrakter, og Jesper Pedersen er hentet tilbake fra Vålerenga og unggutten Oliver Femtegjeld Sletten er tatt opp i A-stallen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.