Tungt for Vålerenga

KRH 9567
Det vil seg ikke for nykommerne Vålerenga for tiden da det ble tap for Nor 92 i en treningskamp i kveld.


Teglverkshallen onsdag kveld. Vålerenga med ny treningskamp og denne gangen er det dobbelkamp mot Nor 92, første oppgjøret i kveld og deretter på lørdag i Mjøndalen.

LES OGSÅ: Slevik best i lokaloppgjøret

Det drøyer litt før lagene får opp trøkk og tempo, noe av det forklares med et livsfarlig glatt gulv som gjør det vanskelig for spillerne. Men så begynner vinnerinstinktet å slå inn og det smeller godt i taklingene. Etter 11 minutter har Nor 92 først stolpetreff så tar de ledelsen. Vålerenga spiller mye småpasninger og støttespill og det en stor feil som gjør at de kan utligne mot slutten. Det blir 1-1 til pause.

KRH 9657
Nor 92 har hentet Andre Lundgren fra Stenungssund som var i kvalifisering til allsvenskan sist sesong. Svensken gjorde en god figur i debuten. 


Vålerenga kommer hardt ut etter pausen i jakt på ledermål, men det blir for usikkert foran motstanders mål og dermed er det Nor 92 som tar ledelsen etter pent klikk klakk spill, 2-1. Vålerenga begynner å skyte mer og Robin Kulpakko i gjestenes mål må frem og vise hva han kan. Det gjør han godt og med et litt heldig medtak kontrer Nor 92 inn 3-1. Siste halvdel av perioden blir det mye Hawaispill med store sjanser begge veier men tallene står seg til pause. Nor 92 har med seg seg en nysignering fra Sverige, Andre Lundgren, som har vist gode takter med ro og overblikk.


KRH 9586
Tøft for Patrick Martinsen og Vålerenga i kveldens treningskamp mot Nor 92. 

Det hardner til fra start av og hjemmelaget er på jakt etter mål. Det blir til slutt en redusering til 3-2 og Nor 92 legger seg lavt i forsvar og venter på en sjanse til å kontre. Den kommer etter 15 minutter og det gjøres ingen feil, 4-2 til gjestene. Vålerenga tar timeout og setter måvakten på benken med en gang. Vålerenga kommer til sjanser men klarer ikke å få til en skikkelig avslutning. Og igjen blir det mål den andre veien i tomt bur, 5-2 til gjestene. Med to minutter igjen reduserer Vålerenga til 5-3, kan de komme tilbake? Fortsetter å spille seks mot fem, men kommer ikke til flere avslutninger og gjestene Nor 92 vinner det første oppgjøret. Det ble en fin kamp med mye spenning, synd at gulvet påvirker spillerne så mye, det kunne vært enda bedre. 


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.