Fikk det tøft mot Helsingborg

KH 1098
Helsingborgs Norgesturné ble avsluttet med treningskamp mot forrige sesongs seriemester Greåker i Tindlundhallen.

 

Dagens treningskamp starter i et forrykende tempo og begge lag skaper sine sjanser. Det blir Helsingborg som tar ledelsen etter flott spill. Greåker henger ikke med hodene og utligner raskt etter da Kristoffer Bakke åpner sin målkonto for østfoldingene. Men gleden blir kortvarig for i en god Greåker-periode kontrer Helsingborg inn 1-2. Greåker får overtall og smeller en ball i stolpen med en mann mer på banen. Rett etter får gjestene sjansen i overtall og skaper flere muligheter. Tempoet daler kraftig etter overtallene, men selv om begge lag har sjanser å score mer mål, blir det ingen flere før pausesignalet lyder. 

KH 0766
Markus Jelsnes debuterte i målet for Greåker og landslagsmålvakten hadde en god del å gjøre i sin første kamp. 


Helsingborg får overtall i den andre perioden allerede etter halvminuttet, og skaper en god del gode muligheter, men de slipper også til Greåker til et par. Greåker gjør sitt beste for å skape balanse i regnskapet, men isteden kontrer Jonathan Nilsson inn 1-3 etter seks minutter. Det blir grinete og rotete, og spillet bølger frem og tilbake i Tindlundhallen. Begge lag har sine muligheter, men lagene går til pause med 1-3 på tavlen. 


KH 1164
Philip Kämpe fikk ikke like mye spilletid i dag som i går mot Slevik, men åpnet allikevel målkontoen for Helsingborg med sin 5-1 scoring. 


Den tredje perioden starter med en tidlig scoring for gjestene, og SSL-klubben ser ut å ha ganske god kontroll på oppgjøret. Greåker får sjansen i overtall nok en gang, men selv om man skaper flere gode muligheter vil ikke ballen inn bak Helsingborgs gode målvakt Jonathan Edling. Isteden er det gjestene som setter sitt femte, og da er det Philip Kämpe som kan åpne målkontoen etter en leken assist fra Fredi Petersson. Greåker må blikke opp mot tavlen da sluttsignalet lyder og konstatere at kampen ender 1-5. 

En godkjent kamp av Greåker, som henger greit med på tross av til tider høyt tempo i oppgjøret. Begge lag har litt å gå på før SSL og eliteserien starter igjen, men for de 192 fremmøtte var det til tider ganske underholdene. 


Greåker-Helsingborg 1-5 (1-2,0-1,0-2)

Tindlundhallen, 192 tilskuere
0-1 (06.01) Gustav Svensson (Kristoffer Fält)
1-1 (08.25) Kristoffer Bakke (Arvid Wibring-Lindqvist)
1-2 (11.20) Linus Nordgren (Nicklas Lidholm)
U2 (13.08) Lidholm (slag)

U2 (14.35) Joel Ingesson (låsing av kølle)
U2 (20.31) Sondre Haglund (hardt spill)
1-3 (26.07) Jonathan Nilsson (ua)
U2 (29.15) Philip Sannum (ulovlig dytt)

U2 (34.54) Jørgen Isak Kristiansen (ulovlig dytt)
1-4 (41.53) Fredrik Azelius (Nordgren)

U2 (47.56) Fält (holding)

1-5 (51.43) Philip Kämpe (Fredi Petersson)

Dommere: Eriksen/Olsen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.