Sto opp bra mot Helsingborg

KH 0559
SSL-klubben Helsingborg er på besøk i Norge og i kveld åpnet de norgesturnéen med kamp mot Slevik i Gressvikhallen.
 

Gjestene fra Sverige starter best og tar også ledelsen etter fem minutter, etter slurvete spill av Slevik. Kort tid etter slurver hjemmelaget igjen og da smeller 0-2 i nota også. Slevik blir presset ned av hissige skånske spillere, men kjemper og sliter seg inn i kampen igjen. Mot slutten av perioden begynner Slevik å skape sjanser, men det drøyer til det gjenstår et minutt før reduseringen kommer signert William Andersson, som scorer etter et fint raid. På slutten har Slevik et par gode muligheter, men lagene går til pause med 1-2 på tavlen.

KH 0258
William Andersson var Sleviks beste og backen dominerte ikke bare på egen banehalvdel, han scoret også mål mot SSL-klubben Helsingborg. 


Hjemmelaget prøver hardt å komme ajour i protokollen i starten av midtperioden, spillet bølger frem og tilbake, og midt i en god Slevik-periode viser SSL-motstanderen opp bra spill og øker til 1-3. Slevik bruker et par minutter på å redusere, da Thomas Stræte banker inn en retur. Helsingborg øker sin ledelse to minutter senere da de er litt heldige med den siste touchen, dog etter en veldig god kontring. Slevik har sine muligheter, men det har også gjestene. Det blir ingen flere scoringer før pause og Slevik ligger under 2-4 etter to perioder.

KH 0426
Phillip Kämpe (16 år) som spilte i Nor 92 sist sesong prøvespiller for tiden med SSL-klubben Helsingborg, og unggutten spilte bra og hadde flere gode muligheter å score for svenskene.

I den tredje perioden blir det ganske høy temperatur i starten, da Slevik kriger hardt for en ny redusering. Gjestene har mye ball og viser opp et strukturert grunnspill, der bare den siste finishen mangler. Slevik har flere gode muligheter i perioden men gjestenes målvakt har stengt igjen. I steden blir det Helsingborg som avslutter kampen pent med skudd fra distanse og en fin styring i mål med minuttet igjen,  2-5 på tavlen etter 60 minutter, men på tross av tap en meget godkjent kamp av Slevik mot SSL-klubben.

– Matcher oss fysisk
Helsingborg vant 5-2 over Slevik og Helsingborgs stjerneving Jonathan Nilsson, var imponert over den norske motstanden og ganske fornøyd med sitt eget lag i kveld.
– Det var ganske artig, det var andre treningskampen vår, men det gikk ganske bra og vi skaper en del sjanser. Jeg synes det står opp ganske bra, og matcher oss fysisk, og har en del riktig gode spillere, sier Nilsson til Innebandyavisen.

KH 0283
Helsingborgs stjerne Jonathan Nilsson var imponert over den norske motstanden i kveld.


Sleviks beste spiller var utvilsomt William Andersson som ikke bare scoret, men var veldig god i hele kampen og hadde flere gode skudd på mål.
– Det var morsomt. De var nok ikke på sitt toppnivå, men det var ikke vi heller. Vi har litt å gå på offensivt og må skyte litt mer tror jeg. Men det var bare andre treningskampen, så det kan bare gå oppover, sier Andersson etter kampen.

Slevik-Helsingborg 2-5 (1-2,1-2,0-1)

Gressvikhallen, ca 120 tilskuere

Mål Slevik: William Andersson, Thomas Stræte
Mål Helsingborg: Jonathan Skoglösa 2, Eric Kihlman, Fredi Pettersson, Rasmus Stoltz 

Dommere: Eriksen/Olsen


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.