Rotete treningskamp

KRH 8432
Vålerenga og Bækkelaget byttet plass i eliteserien i vår, i kveld møttes lagene i en treningskamp.


Innebandyavisen er på plass på treningskamp mellom Bækkelaget og Vålerenga i Bækkelagshallen. Kampen skal ledes av et nykonstituert dommerpar, nemlig Jon Åge Meller og Håvard Pedersen.

Vi setter igang. Det er mye vilje og kamp om de fleste ballene i starten, men få sjanser før Vålerenga tar ledelsen 1-0 etter åtte minutter. Tempoet tar seg opp litt etter scoringen men det er fremdeles mye surr utpå banen. Det blir heller ikke veldig mange sjanser og vi må helt til det 16 minutt før Vålerenga dobler ledelsen til 2-0 på en noe heldig måte. Mer blir det ikke og lagene tar pause.

LES OGSÅ: Treningskamper 19/20

Andre periode starter Vålerenga bra og øker tidlig til 3-0. Bækkelaget sliter med hissige blåskjorter  men klarer å få en redusering ikke lenge etter og det er 3-1. Så blir det mye rot igjen og mye kriging om ballen som ikke fører til noe. Plutselig finner Vålerenga rytmen og skulle hatt to-tre scoringer, men istedet er det Bækkelaget som reduserer igjen og det er 3-2 når vi nærmer oss slutt på andre periode. Men Vålerenga finner tilbake til rytmen i de siste minuttene, og med en scoring i aller siste sekund kan de ta ledelsen 4-2 med seg i pausen.
 

De drøyt 45 fremmøtte i Bækkelagshallen får se en til tider spennende tredje periode, der Bækkelaget kryper nærmere i målprotokollen og utligner til 4-4. Men med minuttet igjen scorer Vålerenga seiersmålet 5-4 i overtall og de blå kan reise hjem med seier etter kveldens treningskamp. Allerede neste uke møtes lagene igjen til dyst. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.