– Regner med å få noen slag på fingrene

IMG 1535
(Foto: PeBo-Foto)

Markus Jelsnes forventer tøff behandling fra gamle lagkamerater fremover i lokaloppgjørene mellom Østfold-rivalene, men er fornøyd med klubbvalget han tok etter flytten fra verdens beste liga. 


Landslagsmålvakt Markus Jelsnes valgte grunnet personlige grunner å forlate SSL, og blir kommende sesong å finne i Greåker. Han er fornøyd med å være klar for toppklubben Greåker.
– Absolutt! Det føles godt at det endelig ble klart. Har vært litt å ordne med Mullsjö og, men vi har fått det til på en bra og profesjonell måte, sier Jelsnes til Innebandyavisen. 


De fleste hadde nok forventet at Jelsnes skulle returnere til moderklubben Sarpsborg, men de kom til kort mot naboklubben og rivalene Greåker, og nå blir det Tindlundhallen de kommende sesongene der han gjenforenes med sin mentor Tomas Näsholm, som er klubbens hovedtrener. 

– Jeg var kun i samtaler med Sarpsborg og Greåker, for jeg valgte tidlig å si ifra til Jonas Magnussen at det ble uaktuelt for min del å pendle til Slevik. Etter mange gode samtaler med både Sarpsborg og Greåker, falt valget på Greåker litt på grunn av helheten og alt jeg har hørt om dem som klubb. Bra miljø, bra kultur og bra forening. En stor faktor er også at jeg en dag ville spille under Totto som har vært min mentor siden jeg startet på innebandy.

cmMAKAWQ
Markus Jelsnes i aksjon i SSL med Mullsjö, her mot Sirius i Uppsalas finstue IFU Arena. (Foto: PeBo-foto)


Han angrer ikke på at han tok sjansen da Mullsjö lokket med spill i SSL. Selv med en alvorlig skade i kneet på forsesongen, gjorde han en meget god sesong hos den svenske toppklubben. 

– SSL var helt magisk, det var en helt annen hverdag både på treningsfeltet og opplevelsen rundt. Jeg fikk mye tillit og må takke alle i Mullsjö for ett veldig kult og lærerikt år. Håper jeg kan tilføre noe hjem til Norge! Jeg anbefaler alle som har muligheten til det, å prøve. Det å spille hjemmekamper i Nyhemshallen er det kuleste jeg noensinne har opplevd. 

LES OGSÅ: Greåker deltar i europacupen


Nå venter lokaloppgjør mot moderklubben i eliteserien, noe som kommer å bli litt rart tror landslagsmålvakten og han forventer litt tøff behandling i oppgjørene fra gamle lagkamerater. 

– Det blir veldig spesielt, jeg har vært veldig ærlig med Sarpsborg om avgjørelsen min og håper at vi ikke ender opp som uvenner, selv om det ble som det ble. Sarpsborg har betydd mye for meg og min utvikling så jeg må også takke de for det. Jeg regner med at jeg kommer til å få noen slag på fingra av Patrick Hjemgård men det får jeg bare tåle, sier han og smiler. 


Det er liten tvil om at Greåker som kun tapte en kamp forrige sesong har høye ambisjoner også kommende sesong, med Jelsnes i Greåkers mål. 

– Vi skal gjøre alt for å vinne både serie og NM. Det finnes ikke en annen målsetting!

Jelsnes har representert Norge i tre VM-turneringer på seniornivå og står bokført med 39 landskamper og en poeng (0+1), i tillegg til 20 U19-landskamper. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.