Henter landslagsmerittert spiller

KH 2216
Fredrikstad slår på stortromma og har hentet en landslagsmerittert energispiller, med fartstid hos lokalrivalene. 

 

Jonas Bøckmann har landskamper for Norge og seriegull, NM-gull og europacupgull på merittlisten. Nå er 25-åringen klar for nye utfordringer og har signert for Fredrikstads talentfulle lag. Den tidligere Greåker og Sarpsborg-spilleren som har St. Croix som moderklubb, gjorde 15 poeng (4+11) på 20 kamper for Sarpsborg i eliteserien sist sesong, og to poeng (1+1) i sluttspillet på tre kamper og er uten tvil en solid forsterkning som kan bidra med rutine i en ellers ung tropp.

KH 8308
SOLID FORSTERKNING: Fredrikstads talentfulle lag får en solid forsterkning når Jonas Bøckmann tar plass i troppen, her i kamp mot Tunet forrige sesong. 


Bøckmann har spilt tre landskamper for Norge og har notert seg for fire poeng (3+1), og tok både serie og NM-gull med Greåker i 2018 før han forlot klubben for Sarpsborg.

LES OGSÅ: Hæren tilbake ved roret


Fredrikstad har også hentet Kristian Holme fra samme klubb, også Sleviks talentfulle Einar Delås er tilbake på lån hos moderklubben Fredrikstad, men det er ukjent om han er tiltenkt en plass i klubbens A-lag.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.