Gjør comeback i moderklubben

file3 1.jpegw700h525
(Foto: Nor 92)

Nor 92 får en solid forsterkning da Simen Bendiksen gjør comeback i moderklubben etter en sesongs opphold.

Simen Bendiksen var VM-aktuell og figurerte jevnlig på landslagssamlinger, men skader satte en effektiv stopper for landslagsdebuten og oppholdet i toppklubben Tunet ble kortvarig. Den U19-meriterte backen valgte å ta en pause fra innebandy men er nå klar igjen for moderklubben Nor 92. Hos Nor 92 er man selvfølgelig svært fornøyde med at 28-åringen gjør comeback. 

– Vi i trenerteamet er veldig takknemlig for at Simen ønsker og komme seg i gang med innebandyen igjen. Simen er en spiller med ekstremt god hurtighet, bra skudd og masse erfaring fra sin tid på landslaget og alle årene i eliteserien. Kommende sesong kommer Simen til å være blandt de eldre og etablerte gutta på laget som vil være en frontfigur, og en å se opp til for flere yngre spillere i klubben, sier lagets trener Jørgen Becher i en pressemelding.

7O8A8024
Simen Bendiksen i aksjon mot Vålerenga i 1.divisjon under opprykkssesongen i 2018. 


Bendiksen som har gjort 203 poeng (123+80) på 186 kamper for Nor 92 er også fornøyd med å være tilbake på innebandybanen. 

– Det kribler ganske greit i beina etter en sesong borte. Så kjenner det skal bli godt å komme i gang igjen. Også skal det bli godt å komme tilbake til gutta i laget.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.