Forlater Sveiva

IMG 2513
Anton Brenner er ferdig i Sveiva etter NM-gullet i april, og blir kommende sesong å finne som hovedtrener for Bækkelaget i 1.divisjon.


Anton Brenner forlater Sveiva etter å ha ført klubben til NM-finale to år på rappen, og avsluttet med et historisk NM-gull i Kongstenhallen i april. Svensken har nå tatt over ansvaret som hovedtrener for Bækkelaget som rykker ned fra eliteserien, og blir også ansvarlig for klubbens G17-lag kommende sesong.
– Klubben vil virkelig satse på innebandy, de har en plan og de har ett ekstremt sterkt fundament for å lykkes med planene sine. Bækkelaget er kanskje den mest spennende innebandyklubben i Norge per dags dato slik jeg ser det. Som en av de mest ressurssterke idrettsklubbene i Norge med en velfungerende administrasjon med 12 fulltidsansatte som står hundre prosent bak innebandysatsningen så har man ett veldig godt fundament til å lykkes, sier Brenner i en pressemelding.

Brenner med fartstid som spiller i Bærums Verk, Vålerenga, Gjelleråsen og Grei, var trener for Greis damelag før han tok over Sveivas herrelag. I tillegg har han vært landslagstrener på U19-nivå, og blir en spennende forsterkning på ledersiden hos Bækkelaget som i mange år fått frem talenter på innebandybanen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.