Forlenger og blir norsk

IMG 3480
Harstads finske stjerne Tuomo Manninen forlenger med forrige sesongs nykommere, finnen var poengbest for nordnorske klubben i eliteserien. 


Tuomo Manninen er i gang med forberedelsene til sin fjerde sesong i Norge, og har i dagene skrevet ny kontrakt med Harstad. Finnen gjorde 52 poeng (29+23) og var sterk delaktig i at Harstad beholdt plassen i eliteserien, og bare var to poeng fra sluttspill.

Etter tre sesonger på utlendingskvoten etter flytten fra tyske Chemnitz i 2016 regnes nå 25-åringen som norsk, og gir Harstad mulighet å hente inn en ny spiller uten norsk pass. Sist sesong ble latviske Toms Niedre og russiske Pavel Semenov hentet inn på kvoten.

IMG 3557
52 poeng ble det fra Tuomo Manninens kølle sist sesong i eliteserien, nå har finnen signert ny kontrakt med den nordnorske klubben.


Harstad endte på niendeplass i eliteserien som nykommere sist sesong som er en tangering av klubben beste plassering etter det første opprykket i 2004, og skal i høst ta fatt på sin tiende sesong i landets høyeste divisjon.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.