Forlenger med trotjeneren

KH 5637
Nor 92 har skrevet ny kontrakt med Kristian Becher, trotjeneren som har spilt flest kamper for klubben gjennom tidene. 


Kristian Becher forlenger kontrakten med forrige sesongs nykommer Nor 92. 28-åringen har spilt 223 kamper i løpet av 12 sesonger for Nor 92, og har vært klubben tro foruten en kort sejour i Sveiva for et par sesonger siden. Det har blitt 194 poeng (114+80) så langt. Sportslig leder Vidar Aspeholen er fornøyd med å en nysignert Becher i stallen. 

– Vi er veldig glade for å ha med Kristian videre. Han går alltid foran på trening og kamp med 100% innsats og drar de andre med seg til å yte mer. Han er den spilleren med flest kamper i Nor 92 og forrige sesong hadde han kanskje sin beste sesong. Kristian er oppofrende i spillestil, produserer mye og er vanskelig å spille mot. Han er en ekte Nor 92-spiller som blør for drakta, sier Aspeholen til klubbens hjemmeside.

IMG 9531
Det ble mye jubel i starten på sesongen som nykommer for Kristian Becher og Nor 92, her mot Sarpsborg i oktober. 


Kristian får nå lillebror Jørgen som hovedtrener de kommende sesongene. 

– For å være ærlig skulle jeg ønske at jeg ikke fikk se han i den rollen så tidlig, men heller vært rekke kompis med han i mange mange år til.. men sånn ble det ikke, og det er trist! Jørgen kler sin nye rolle utmerket, regner med han stiller i dress hver kamp! Jeg vet han kommer til å legge all den tiden og energien som kreves for å være hovedtrener for et A-lag. Jeg skal jobbe hardt på banen for at han skal lykkes som trener og gi en han god start på sin karriere. Han vet innerst inne at storebror fortsatt er eldst, så han bør nok høre etter i noen tilfeller i løpet av sesongen, sier storebror med glimt i øyet.