Forlenger med hovedtreneren

IMG 5426
Greåker forlenger kontrakten med sin dyktige hovedtrener Tomas Näsholm, som har sittet lengst i sin posisjon i eliteserien.


Tomas Näsholm var en meget habil målvakt og hadde flere landskamper for Norge mellom stolpene. Etter karrieren valgte han å satse som trener og har gjort sine saker bra siden han overtok ansvaret for Greåkers herrelag i 2014, med NM-gull sist sesong som høydepunkt. Nå forlenger den svensktfødte nordmannen sin karriere som hovedtrener for Greåker i to nye sesonger. Näsholm og Greåker vant 28 av 29 kamper denne sesongen.
– Vi er svært godt fornøyde med at "Totto" blir med videre. Etter hans ankomst har vi vært et stabilt topplag hver eneste sesong og vunnet trofeer både nasjonalt og internasjonalt. Vi er overbevist om at suksessen og framgangen fortsetter også de neste sesongene, skriver Greåker på sine hjemmesider. 

LES OGSÅ: Sveiva med vanvittig snuoperasjon!

Näsholm har sittet lengst i sin posisjon i eliteserien og førte også klubben til Europacup-gull i 2015. Näsholms hjelpetrener Frank Kristoffersen gir seg dog nå, og det er ikke bestemt hvem som skal overta rollen. Kristoffersen trapper ned satsningen på elitenivå for å konsentrere seg om å trene lag i de yngres avdeling i klubben.