Tre nye år for Haglund

KRH 2528
Greåker har skrevet ny kontrakt med skadeforfulgte Sondre Haglund. 25-åringen røk kneet i NM-finalen for et par år siden, men gjorde comeback sist sesong etter to år på sidelinjen.


Sondre Haglund har skrevet under for tre nye år hos Greåker. 25-åringen ble alvorlig kneskadet i NM-finalen i 2016, og det drøyde helt til sist sesong før den anvendelige spilleren var tilbake på banen for moderklubben. 13 kamper og 18 poeng (11+7) ble det for Haglund, som gjorde sine saker meget bra for klubben før en lårskade satte stopper for videre spill. 

– Sondre er en ekte Greåker-gutt som er fostret opp i klubben, og vi er veldig glade for at han satser videre i sin moderklubb, skriver klubben på sin hjemmeside.

IMG 5803
Alt har ikke gått på skinner for skadeforfulgte Sondre Haglund de seneste sesongene, som i dagene har skrevet ny treårskontrakt for Greåker.

Haglund har blitt benyttet på backplass, senterplass og løperplass siden debuten i 2010. Han har spilt U19-VM for Norge og står bokført med totalt åtte landskamper på U19-landslaget. Haglund var også med og vant EuroFloorball Cup med Greåker i 2015.

LES OGSÅ: Erstatter stjerne med SSL-spiller


Greåker gikk ubeseiret gjennom eliteserien denne sesong, og bare et vanvittig comeback fra Sveiva de tre siste minuttene av NM-finalen hindre klubben fra en historisk sesong med kun seiere.


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.