Becher blir ny hovedtrener

20190509 191257792 iOS
(Foto: Nor 92)

Det blir Jørgen Becher (til venstre) som tar over som hovedtrener i Nor 92, det offentliggjorde klubben fra Nedre Eiker i dag. 

Jørgen Becher landslagsdebuterte i november, men skadet seg alvorlig og måtte legge opp. Nå er det klart at han etter to sesonger som assisterende trener bak Manne Strandberg, tar 24-åringen over hovedansvaret og blir eliteseriens yngste hovedtrener. Strandberg fikk ikke fornyet tillit etter to sesonger som hovedtrener, og ble tidligere i uken ny hovedtrener for Tunet. Becher som nå blir hovedtrener har spilt i klubben siden tenårene og var lagets kaptein før skaden som tvinget han å legge opp. Han er naturligvis fornøyd med å kunne bidra selv om han selv måtte legge opp, og tar over et lag som tok seg til sluttspill som nykommere. 

– Da tilbudet om å ta over som hovedtrener i NOR 92 kom så jeg på denne muligheten som meget spennende. Jeg føler selv i den tiden som har gått at man har jobbet i felleskap om å oppnå våre målsetninger for klubben. Her jeg kunnet bidra som spiller og spillende assistenttrener. Nå venter oppgaven som hovedtrener i et trenerteam og med en spillergruppe jeg har stor tro på kan utvikle seg stort og samtidig levere gode resultater både på kort og lang sikt, sier Becher i en pressemelding.

20190509 191119667 iOS
Jørgen Becher blir ny hovedtrener i Nor 92 og har signert en toårsavtale. 


Nor 92 er fornøyde med at Strandberg erstattes av en en annen trotjener fra egne rekker.
– Til tross for sin unge alder har Jørgen masse erfaring fra innebandy på forskjellige nivåer. Han har fra dag en hatt gode trenere rundt seg, han har en innstilling om å bli best i det han driver med og har tatt til seg læring fra skole (Wang Toppidrett) fra forskjellige trenere/klubber og ikke minst landslag. Jørgen er dedikert i det å håndtere innebandy både som spiller og trener, og han vil både utfordre og gi muligheter til hele spillergruppa om å bli bedre innebandyspillere. Spillerutvikling også et viktig tema som det vil bli satt fokus på og ivaretatt på den god måte fremover, sier sportslig leder Vidar Espeholen.