Becher blir ny hovedtrener

20190509 191257792 iOS
(Foto: Nor 92)

Det blir Jørgen Becher (til venstre) som tar over som hovedtrener i Nor 92, det offentliggjorde klubben fra Nedre Eiker i dag. 

Jørgen Becher landslagsdebuterte i november, men skadet seg alvorlig og måtte legge opp. Nå er det klart at han etter to sesonger som assisterende trener bak Manne Strandberg, tar 24-åringen over hovedansvaret og blir eliteseriens yngste hovedtrener. Strandberg fikk ikke fornyet tillit etter to sesonger som hovedtrener, og ble tidligere i uken ny hovedtrener for Tunet. Becher som nå blir hovedtrener har spilt i klubben siden tenårene og var lagets kaptein før skaden som tvinget han å legge opp. Han er naturligvis fornøyd med å kunne bidra selv om han selv måtte legge opp, og tar over et lag som tok seg til sluttspill som nykommere. 

– Da tilbudet om å ta over som hovedtrener i NOR 92 kom så jeg på denne muligheten som meget spennende. Jeg føler selv i den tiden som har gått at man har jobbet i felleskap om å oppnå våre målsetninger for klubben. Her jeg kunnet bidra som spiller og spillende assistenttrener. Nå venter oppgaven som hovedtrener i et trenerteam og med en spillergruppe jeg har stor tro på kan utvikle seg stort og samtidig levere gode resultater både på kort og lang sikt, sier Becher i en pressemelding.

20190509 191119667 iOS
Jørgen Becher blir ny hovedtrener i Nor 92 og har signert en toårsavtale. 


Nor 92 er fornøyde med at Strandberg erstattes av en en annen trotjener fra egne rekker.
– Til tross for sin unge alder har Jørgen masse erfaring fra innebandy på forskjellige nivåer. Han har fra dag en hatt gode trenere rundt seg, han har en innstilling om å bli best i det han driver med og har tatt til seg læring fra skole (Wang Toppidrett) fra forskjellige trenere/klubber og ikke minst landslag. Jørgen er dedikert i det å håndtere innebandy både som spiller og trener, og han vil både utfordre og gi muligheter til hele spillergruppa om å bli bedre innebandyspillere. Spillerutvikling også et viktig tema som det vil bli satt fokus på og ivaretatt på den god måte fremover, sier sportslig leder Vidar Espeholen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.