Erstatter stjerne med SSL-spiller

image.png
(Foto: Calle Ström/IFF)

Greåker mister en av sine største stjerner, men slår samtidig på stortrommen i jakten på en erstatter og verver en tidligere svensk U19-landslagsspiller fra SSL-klubben Mullsjö. 

 

Joel Ingesson heter Greåkers nye ving. 22-åringen har spilt VM for Sveriges U19-landslag der det blitt syv landskamper. Mullsjö-vingen som har blitt fostret i Östra fra Jönköping har de tre seneste sesongene spilt for Mullsjö i SSL. Der har det blitt 23 poeng (15+8) på 72 kamper.

Ingesson blir nå gjenforent med rekkekompis Arvid Wibring Lindqvist i Greåker, og har skrevet under en toårskontrakt med østfoldingene som er revansjelystne etter det forsmedlige finaletapet under årets NM. 


Stjerne forlater
Samtidig bekrefter østfoldingene at de svenske spillerne Nils Jadelind og Rasmus Andregras, ikke blir å finne i Tindlundhallen kommende sesong. Jadelind flytter hjem til Sverige for studier, og Andegras er ferdig med permisjonen fra jobben sin og må tilbake.

KH 1937
Playmakeren Nils Jadelind forlater Greåker og flytter tilbake til Sverige for å studere.


Jadelind har vært en av klubbens største stjerner de seneste sesongene med totalt 44 kamper i eliteserien der det blitt 108 poeng (50+58), og 40 poeng (27+13) i NM fordelt på 14 kamper der det også ble NM-gull forrige sesong og to seriegull. Denne sesongen gjorde svensken 58 poeng (25+33) på 22 kamper i eliteserien og ble nummer to i poengligaen i sluttspillet med 23 poeng (16+7) på syv kamper.

Andegras på sin side gjorde 13 poeng (10+3) i eliteserien på 19 kamper, og åtte poeng (4+4) i sluttspillet før nå turen går tilbake til Sverige.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.