Sandnes mister stjernespiller

KH 8541
Sandnes mister Linus Dahlström til SSL-klubben Helsingborg, det bekrefter SSL-klubben der Niklas Pålsson er hovedtrener torsdag. 


Sandnes må ut på spillerjakt etter en erstatter til en av klubbens fremste målscorere. Linus Dahlström har nemmelig valgt å prøve seg på spill i SSL til høsten. 

– Å velge Helsingborg var et enkelt valg for meg. Jeg har fått et meget godt inntrykk av klubben, treningsfasilitetene, arenaen, staden og så videre. At de satser ungt, med sulte spillere føles også inspirerende for meg som er rookie på dette nivået. Jeg har skjønt det slik at samholdet i troppen er på topp og det inspirerer også, sier han til sin nye klubbs hjemmeside. 


KH 5544
Linus Dahlström scoret 41 ganger for Sandnes sist sesong, nå venter nye eventyr i SSL med Helsingborg. 


Lagets nye hovedtrener Niklas Pålsson har trent både Slevik og Tunet i Norge. Pålsson er meget fornøyd med sin første signering.
– Vi er veldig glade for at Linus valgte Helsingborg. Han er en godt skolert spiller som er vant å spille 2-2-1. I vårt spill kommer Linus å bidra med smarte bevegelser og gode avslutt. 

Dahlström kom fra Strängnäs til Sandnes før årets sesong og ble nummer fire i poengstatisitkken med 63 poeng (36+27) på 22 kamper i eliteserien og 13 poeng (5+8) i NM, der Sandnes overraskende tok seg til semifinale.