Strandberg ferdig i Nor 92

7O8A0716
Nor 92 forlenger ikke kontrakten med sin hovedtrener Manne Strandberg. Det bekrefter klubben ovenfor lokalavisen Drammens Tidene i torsdag. 


Manne Strandberg er ferdig i Nor 92, det bekrefter både Strandberg og Nor 92 ovenfor lokalavisen torsdag. Strandberg ledet klubben til ny kontrakt og sluttspillsplass i comebacken i eliteserien sesongen som var og ønsket å fortsette, men i og med at den tidligere norske landslagsspilleren ikke hadde mulighet å være til stede på alle treninger, valgte klubben å ikke fornye kontrakten, det bekrefter Vidar Aspholen, leder i Nor 92s sportslige utvalg.
-Prestasjonen til laget har vært kjempebra, og Manne har gjort en god jobb. Vi i den sportslige ledelsen har evaluert sesongen, og spillerne har gitt tilbakemeldinger, og vi har hatt møte med Manne. Konklusjonen ble at vi ønsker en trener som er til stede på alle øktene, og det valget vi har tatt handler mer om veien videre for Nor 92 enn den jobben treneren har gjort, sier Aspholen til Drammens Tidene. 


Strandberg ønsket å fortsette i klubben og forlenge kontrakten sin, men klarte ikke å innfri kravet om å være mer til stede under lagets treninger kommende sesong, dermed er klubblegenden ferdig som hovedtrener i denne omgang.

-Etter et møte der klubben luftet sine tanker, gikk jeg en runde med familien og fikk ryddet unna noe som gjorde at jeg kunne være til stede mer enn det jeg har denne sesongen. Men totalpakken jeg kunne tilby var ikke god nok, og klubben valgte som de gjorde, sier Strandberg.

Nor 92 har ikke funnet noen erstatter til Strandberg per dags dato.