Thriller i den siste semifinalen

KRH 9657
Det ble vanvittig spennende da Gjelleråsen og Sagene møttes i semifinale i J15-klassen i ettermiddag.


Siste kamp i ettermiddag går mellom Gjelleråsen og Sagene. Vinneren av denne kampen tar den andre finaleplassen i J15-klassen og møter Tunet.

Nye lag med fart og trykk fra start. Det er mye rart å se før lagene får satt spillet sitt. Bra blir det når Sagenes Leonora Arnegaard sender en rakett som går inn via tverrligger, 0-1. Gjelleråsen tar sakte grep om kampen men er litt upresise i siste del av angrepene. Men mål kommer, Caroline Johnsen bryter og går alene, fyrer av og det er likt 1-1. Tempoet synker og det blir en del rot og mye løping.

Vi fortsetter i samme modus de første minuttene i andre periode. Så sitter pasningsspillet til Gjelleråsen og Marte Pedersen med et bra skudd sender Gjelleråsen i føringen 2-1. Halvveis kommer 3-1 etter hard kjemping. Henriette Grønn på rett plass foran Sagenes mål. Sagene kryper nærmere da Arnegaard reduserer til 3-2, men gleden blir kortvarig og Madeleine Holte Tinholt øker ledelsen til 4-2 minuttet etter. Tomålsledelse til Gjelleråsen etter to perioder, men fortsatt spenning i den siste semifinalen i J15-klassen. 

Den tredje perioden er i underkant av syv minutter gammel da Arnegaard setter sitt tredje for dagen, og 4-3 på tavlen gir ny spenning. Gjelleråsen får mulighet å ta et stort skritt mot finalen da man får overtall i det 12. minutt, men klarer ikke å utnytte sjansen. Da blir det ekstra bittert da man roter ballen i eget nett etter 17 minutter og Sagene kan juble for 4-4.

Flere scoringer blir det ikke og lagene må ut i forlenget spilletid. Der blir det Gjelleråsen som stikker av med seieren da Marte Pedersen overlister Sagenes målvakt i det syvende minutt. Med det er Gjelleråsen klare for NM-finale mot Tunet den 7. april. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.