Tunet klare for finale

KRH 6266
Storfavorittene Tunet innfridde og blir Sveivas motstander i NM-finalen i J17-klassen i april.


Den siste kampen om finaleplass i J17-klassen er mellom Tunet og Gjelleråsen. Her får hjemmelaget et soleklart favorittstempel.


Det er full fart i denne semifinalen også. Tunet tar ledelsen tidlig etter en scoring av Julie Solskjær, 
Og noen minutter senere er det 2-0 av Caroline Bjercke. Tunet kjører hardt i velkjent stil og presser Gjelleråsen dypt. De grønne kommer ikke ofte i angrep men er ganske giftige når de gjør det. Det blir ikke flere mål og lagene går i garderoben.

Det blir mye rot de første minuttene i andre periode. Gjelleråsen kjemper seg til en redusering som dømmes som selvmål, 2-1. Tunet får etterhvert satt spillet sitt og da øker Bjercke til 3-1. Halve kampen forbi og igjen er det Tunet som øker, 4-1 av Line Trandum Terjesen. Tunet holder presset nå og med drøye to minutter igjen av perioden er Trandum Terjesen på plass igjen og setter pauseresultatet til 5-1.

Tunet maler på og det meste av spillet foregår på Gjelleråsens halvdel. Noen besøk har de riktignok men ingen store sjanser. Tunet scorer tre ganger til først Hanna Walter, så Tiril Natvik og det siste med fem sekunder igjen, Sarah Smith Lunde som fastsetter sluttresultatet til 8-1. Dermed blir det Tunet som møter Sveiva i finalen, vi gratulerer. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.