– Hadde vært gøy å få det til

IMG 8261
Greåker og lagkaptein Lars Erik Torp er bare et hinder fra å bli historiske, som det første herrelaget å gå gjennom en hel sesong uten å miste et eneste poeng.


Det er liten tvil om at det står litt ekstra på spill for allerede klare seriemesterne Greåker i morgen mot lokalrivalen Slevik. De siste tiårens dominerende klubber barker sammen i den aller siste serierunden, og for seriemester Greåker er det bare seier som gjelder, for å fullføre «den perfekte sesong» med full pott, som det aller første herrelaget i historien. Sveiva, Tunet og Holmlia har klart det i eliteserien for kvinner. Litt ekstra krydder før kampen mot Slevik for Lars Erik Torp og Greåker blir det med andre ord, selv om det er først i det siste det har blitt en greie.
– Det er vel egentlig ikke så mye vi har hatt fokus på tidligere i sesongen. Men når vi er så nærme som vi er nå, så er det klart at det hadde vært gøy å få det til, sier han til Innebandyavisen.

KH 1046
Greåker jubler etter å ha avgjort lokaloppgjøret mot Fredrikstad på tirsdag, i siste liten.


På tirsdag var Greåker utrolig nære å få spoliert mulighetene for unggutten Nicholay Halvorsen storspilte i målet for Fredrikstad, og med scoringer med tre minutter igjen og åtte sekunder(!) igjen ble det en knepen seier, siste scoringen av Torp via en motstander. Greåker-legenden legger ikke skjul på at det var med nød og neppe mulighetene for å bli historiske ikke ble borte.

– Ja, det var utrolig nærme. Vi slet veldig med å få hull på Nicho i målet der, og det så nesten ut som de skulle holde hele matchen. Samtidig må jeg si at det hadde føltes som et ran om vi ikke hadde vunnet den matchen der. Vi hadde vel spill og sjanser til å skåre ti mål, minst!

LES OGSÅ: Wow, for et drama!

Det siste hinderet på veien er Slevik, klubben som har stått i veien for Greåker i en rekke NM-finaler, men som er inne i generasjonsveksling og «bare» ligger på fjerdeplass så langt denne sesongen og kan nå tredjeplass med seier over Greåker. Torp tror det blir tøft, men frykter ikke Slevik på samme måte som tidligere sesonger.

– Jeg tror det kommer til å bli en jevn og tett match. Tror man kan forvente to tente lag som vil vinne og ganske høyt tempo. Det blir feil å si at vi frykter dem, men vi har såklart respekt for dem som vi har for alle andre lag. De har vist nå siste tiden at de blir et lag å regne med i sluttspillet, og kan nok ta poeng fra alle lag i serien.

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.