Godt grep om tredjeplassen

KRH 9455
Gjelleråsen hadde god kontroll på Harstad i ettermiddag, og har nå et godt grep om bronsen i eliteserien.


Tilbake i Lihallen for å se Gjelleråsens møte mot Harstad. Hjemmelaget bør vinne i dag for å holde Slevik bak seg. De møter nettopp Slevik neste kamp og avslutter sesongen mot Sveiva. Harstad trenger også poeng for å komme over streken og forbi Nor 92 og ikke minst mer enn tre poeng foran Akerselva som halser rett bak. Ingen lette kamper hvor poengene er sikre for noen av lagene i dag. 

Harstad er her for poeng, det viser de tidlig. De byr opp til dans og Gjelleråsen aksepterer. Det er høyt tempo og bra trykk i taklingene, til tider litt i overkant. Gjestene gjør en feil i forsvar og den utnytter Tommy Midtsveen maksimalt, 1-0 etter 12 minutter. Litt bedre kontroll av hjemmelaget gjør at Mats Rongsjord kan doble bare to minutter senere. Harstad vinner duellen og sekunder senere er det 2-1 av Kristian Wahl. Harstad vil ha mer og er nære med to skudd i aluminiumet. Helt på tampen viser Andreas Lindberg ferdighetene og klinker inn 3-1 tre sekunder før pause.

Bra start på andre periode for hjemmelaget, etter klikk klakk spill er det Midtsveen som avslutter og det er 4-1. Fortsettelsen er like god og før fire minutter passeres står det 5-1, Fabian Stensberg skyter knallhardt i steget. Harstad kommer tilbake med redusering av Tuomo Manninen, 5-2. Så blir det en periode med mye kriging og vi flytter til det tolvte minutt, da kommer det en ny redusering etter pent spill, Rune Johansen setter inn 5-3. Nå øker hjemmelaget tempoet og spiller hurtig seg imellom. Til slutt havner ballen hos Daniel Johansen som har fri bane og med en rakett av et skudd blir det 6-3. Mer blir det ikke og lagene kan ta en velfortjent pause.

Hjemmelaget starter siste periode like godt, minuttet gått og Falkeid setter 7-3, som følges like raskt av Than Tranh Minh på et frislag, 8-3. Gjelleråsen takker for følget nå og gjengen i blått får ikke lov til å komme ut av forsvar. Falkeid bestemmer seg og går inn, fyrer av og det er 9-3. Halvspilt får Gjelleråsen straffe og den setter Midtsveen sikkert i mål, 10-3. Harstad vil ikke gi seg og klarer å komme med to reduseringer før det er slutt. Men tallene på tavla lyver ikke. Gjelleråsen vinner 12-5, tre poeng, og med det har de gode muligheter å ta tredjeplassen i serien. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.