Måtte kjempe for seieren

7O8A5305
Sveiva var storfavoritter i kveldens oppgjør i eliteserien, men hadde store problemer med å få bukt på nykommerne Nor 92.
 

Det startet med det smell i Rommenhallen da gjestene Nor 92 tok ledelsen allerede etter minuttet. Hjemmelaget Sveiva utlignet etter fem minutter, men et kvarter ut i kampen tok gjestene på ny ledelsen. En utligning på tampen av den første perioden sørget for uavgjort til første pause. 

I den andre perioden kunne Sveiva gå opp i ledelsen etter minuttet, men i løpet av to minutt var det gjestene som var i føringen igjen. En scoring bare tre minutter senere sørget for tomålsledelse til pause etter to perioder. 

I den tredje perioden økte gjestene ledelsen, men den ble spist opp kjapt, og da det var spilt  i underkant av 13. minutter var det likt i regnskapet. Med fem minutter igjen sørget Christoffer Øistad for at hjemmelaget på ny tok ledelsen, og denne gang holdt de et hardt tak om den og med en scoring helt på tampen kunne de innkassere tre nye poeng og befestet andreplassen.KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.