Befestet andreplassen

IMG 2505
Sveiva befestet sin andreplass i eliteserien da de slo seriens formlag Slevik på bortebane i ettermiddag.  


Det var tydelig at Slevik savnet stjernen Thomas Stræte i dagens toppkamp grunnet skade, for gjestene fra Oslo gikk rett i strupen på østfoldingene. 


Allerede før det var spilt tre minutter ledet Sveiva etter scoringer av eks-Slevik spiller Marcus Gustafsson, og da Sindre Bjerknes økte ledelsen til 2-0 etter ni minutter var det slutt på moroa. Vondt ble verre da toppscorer Christoffer Hansen fikk marsjordre halvminuttet senere, og på tross av en redusering i det tolfte minutt av Ludvik Hansen var det nattsvart for hjemmelaget. 4-1 ledet Sveiva til pause etter at Christoffer Øistad og Andreas Sletten økt ledelsen for gjestene.

Midtperioden ble som den første, Sveiva fortsatte å dominere kampen og med scoringer fra Billy Persson, Bjerknes og Sindre Palving var det ingen snakk om hvor poengene skulle havne i ettermiddag. 

I den tredje perioden reduserte Willian Andersson, før Sletten økte ledelsen til 8-2 halvminuttet senere. Ludvik Hansen scoret sitt andre mål litt over midtveis perioden og fastsatte sluttresultatet til 8-3 for Oslo-klubben, som dermed befestet sin andreplass i serien, samtidig som Slevik ramlet ned på fjerdeplass da resultatene ikke gikk østfoldingenes vei i dag. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.