Jevnt mot nestjumboen

KRH 7854
Det ble jevnt i kveld i Rommenhallen da Sveiva møtte Fredrikstad, men serietoer Sveiva kunne til slutt stikke av med tre nye poeng og befestet andreplassen i eliteserien.


Sveiva får besøk av Fredrikstad denne torsdags kvelden. Det er vel ingen overraskelse at hjemmelaget er store favoritter i denne kampen. Men samtidig bør gjestene også ta poeng hvis de skal holde følge med Akerselva som vant i går.

Det blir en temmelig ensidig første periode hvor vi må vente lenge på en scoring. Sveiva setter trykk fra start og styrer det meste, mens Fredrikstad gjør en knalljobb i forsvar og sjelden kommer i angrep. Nicholay Halvorsen tar et par bra skudd men etter 15 minutter er Sindre Palving noe heldig. Bommer vel delvis på skuddet men ballen sniker seg inn og hjemmelaget er i ledelse 1-0. Så er Fredrikstad i angrep og etter et frislag dukker Jørgen Sjolte opp og det er like langt, 1-1. Med drøyt to minutter igjen kjører Sveiva for ledelse men det er likt når lagene går til pause.


KRH 7768
Det ble både tøft og grinete i kveldens oppgjør i eliteserien, her må dommer Roy Kristoffersen skille kamphanene. 

Andre periode starter og Sveiva øker tempoet. Det ender med 2-1 til Sveiva etter hard kriging av Sindre Bjerknes. Ikke lenge etter blir det overtall til Sveiva, Bjerknes mener ballen er i mål men det mener ikke dommerne og spillet fortsetter. Det blir grinete en kort stund og nær håndgemeng, men det roer seg igjen. Får han ikke mål kan han jo servere, Christoffer Øistad løper seg fri og får ballen, 3-1. Fredrikstad har vært mer i angrep hittil og har ikke tenkt til å slutte med det. Plutselig er Aksel Jæger alene foran mål og kan sette inn 3-2 i nærmest tomt bur. Siste halvdel bølger det men uten flere scoringer og tavla synger for pause.


KRH 7727
Fredrikstad hengte til tider godt med i målprotokollen, her feirer Jørgen Sjolte scoring.

Siste periode og igjen starter Sveiva best. Etter bare to minutter øker de til 4-2 av Andreas Sletten. Sveiva fortsetter og igjen må Fredrikstad hente en ball ut av nettet når Bjerknes setter 5-2. Fredrikstad kommer tilbake med ny redusering til 5-3 av Vegard Eide Handelsby bare sekunder senere og får også en mulighet i overtall men den klarer de ikke å omsette. Det blir mye fart og omtrent like mye rot resten av perioden. Fredrikstad prøver med å ta ut keeper men det ender med ball i tomt bur. Sveiva vinner 6-3 og tar som ventet tre nye poeng. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.