Viktig seier for Akerselva

IMG 5072
Akerselva er sikret minst kvalifiseringsplass etter at de slo seriejumbo Bækkelaget i kveld, og sendte Bækkelaget et steg nærmere nedrykk.


Det vil seg ikke for Bækkelaget i årets sesong. I dag ble Akerselva for sterke og vant 7-4 i Kringsjåhallen foran 31 skuelystne.

Gjestene gjorde en godkjent innsats i den første perioden, men allikevel var det hjemmelaget som scoret ikke bare en gang, men to ganger og kunne gå til pause med 2-0 ledelse.

I den andre perioden doblet de ledelsen før gjestene fikk kontrakt i målprotokollen med to kjappe reduseringen. Men gleden ble kortvarige da hjemmelaget på ny scoret, og kunne gåt til pause med tremålsledelse.

I den tredje perioden reduserte Bækkelaget på ny, men to scoringer fra hjemmelaget gjorde at da Bækkelaget scoret igjen var det kun et magert trøstemål. KAMPFAKTA

De tre poengene betyr at Akerselva har sikret at de ikke kan bli dårligere enn nummer 11 i serien, og de er nå syv poeng foran Fredrikstad som ligger på kvalifiseringsplass, dog med en kamp mer spilt. Bækkelaget ligger seks poeng bak Fredrikstad, i realiteten syv poeng bak med tanke på en fryktelig negativ målforskjell. Med en kamp mer spilt enn østfoldingene har de beina godt plantet i førstedivisjon neste sesong.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.