Fortsetter seiersmarsjen

KRH 6001
Det ble jevnt og spennende da Slevik og Sandnes barket sammen i Gressvikhallen i ettermiddag, men det var Slevik som stakk av med seieren.


Nok et tøft oppgjør for Sandnes denne helgen når de er gjester hos Slevik i Gressvikhallen. Slevik vant sin kamp i går selv om de famlet litt i starten, mens Sandnes klarte å vinne sin kamp på straffer. Hvem tar poengene i dag, ja det får vi snart svar på.

Grei start på kampen, Slevik får holde ball og det straffer seg etter bare tre minutter. Johan Åhlberg våken på en retur og 1-0. Sandnes får det som de vil også, ligger tett bakover og kontrer inn utlikningen, Atle Laland Egeland 1-1. Det jevner seg ut spillmessig men ikke all verden av tempo. I det 1. minutt kan Ludvig Hansen etter mye rot foran mål sende Slevik tilbake i føringen 2-1. Litt senere viser hjemmelaget at de og kan kontre, Stian Torgersen kjapt foran mål og styrer pent inn ballen til 3-1. Bare halvminuttet senere sover Slevik og Sandnes tar frislaget lynraskt, Vegard Tvete fintes helt ut og Linus Dahlström kan trille ballen i mål, 3-2. Som også blir pauseresultatet.

Andre periode kommer i gang og Slevik tar grep. Men Sandnes er smarte og venter på sjansen som kommer og den griper de ettertrykkelig tak i, kjapp kontring og Jesper Engström er sikker 3-2. Spillet bølger videre frem til det er spilt drøyt halvveis, da får Åhlberg god tid og da er det 4-3, igjen er hjemmelaget i ledelsen. Resten av perioden ser det til tider ut som om Slevik har overtall, men de gule er på hugget og venter, men det blir ingen flere kontringer og Slevik klarer heller ikke å overliste Ole Laland Egeland. Det blir med 4-3 og lagene går i garderoben.


Siste periode blir jevnt veldig lenge og lagene spiller på veldig lav risiko. vi må helt frem til det tredje minutt, da tar Thomas Stræte ballen og kan banke den i vinkelen upresset. Minuttet senere stopper hjemmelaget å spille, de vil ha frislag, det de får er en til i sekken av Dahlström, 5-4. 
Slevik svarer raskt, Stræte på direkten fra Åhlberg og det er 6-4. Med 3 minutter igjen er det avgjort når Åhlberg banker inn 7-4. Slevik legger seg i forsvar, vinner ballen og når Tvete roper tjue sekunder går det raskt i angrep og Stian Torgersen avslutter med å sette 8-4.


KAMPFAKTA Slevik-Sandnes

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.