Sterk Tunet-seier

KRH 5642
Gjelleråsen klarte aldri å få fart på sakene og tapte mot rivalene Tunet. Det ble også seiere for Sandnes og Slevik i dagens runde.


Tøff kamp i Lihallen i dag, Gjelleråsen får besøk av Tunet som ligger på femteplass ti poeng bak hjemmelaget på tredjeplass. Midt imellom finner vi Slevik som kan ta over plassen til Gjelleråsen med seire i begge sine kamper. Dette blir spennende.

Det blir ingen gnistrende start i dag, det tar litt tid før de setter fart på men bare i korte bølger. vi går helt frem til det 12. minuttet da er det plutselig en fartsøkning og på et frislag tar Tunet ledelsen ved Thomas Rognlien, 1-0. Bare sekunder senere blir det også 2-0, denne setter Ole Martin Skau Jansson. Verre skal det bli, Gjelleråsen står stille i forsvar og da kan Patrick Sveen enkelt løfte inn 3-0. Det ser ut til at Gjelleråsen våkner nå, kommer raskt i kontring og Olav Falkeid reduserer til 3-1. Men når Tunets Teemu Kantanen får servert en strålende gavepakke griper han den og sender Tunet i ledelse 4-1. Gjelleråsen prøver det siste minuttet å få en ny redusering men tiden renner ut.

KRH 5616
Tøft for Tommy Midtsveen og Gjelleråsen i dagens kamp mot rivalene Tunet. 

Midtperioden starter Gjelleråsen bra, men så får de en utvisning og straffen blir 5-1, hamret i mål av Ole Mossin Olesen. Vi bytter roller, Gjelleråsen i overtall og spillet sitter bra, 5-2 når Kjetil Bratland får to forsøk. Det blir en lengre periode med mye løping frem og tilbake og med mange feil fra begge lag. Så etter fire minutter er Bratland der igjen og det står 5-3, noe heldig når ballen triller under keeper. Nytt overtall til Tunet blir ettertrykkelig omsatt når Skau Jansson fra sin vante plass klinker inn 6-3. Det surner til og det kommer taklinger som sender folk seilende over gulvet. Mer blir det ikke og vi tar pause.

KRH 5545
Finske Teemu Kantanen har fått fart på sakene og lå bak fem scoringer (1+4) i ettermiddag. 

Siste periode starter med et brak, åtte sekunder og overtall til Tunet. Denne gangen klarer de ikke å omsette og nå blir det fart her. Gjestene får allikevel målet de vil ha, syv minutter og 7-3 settes av Thomas Rognlien. Gjelleråsen starter jakten på redusering nå og kjører knallhardt mot Tunets mål men enten går skuddene i blokka eller så går de utenfor. Tunet holder unna perioden ut og kan feire for tre poeng de jobbet hardt for.

Sekunddrama i Kringsjåhallen
Sandnes så ut å ha full kontroll på poengene mot Akerselva etter fire scoringer av Jesper Engström, men Oslo-klubben sikret seg poeng etter en 6-6 scoring med 1(!) sekund igjen på kampuret. I straffekonkurransen var dog vestlendingene best og sikret seg ekstrapoenget.  KAMPFAKTA


Bækkelaget med bare 12 utespillere i startoppstillingen startet best mot formsterke Slevik, men østfoldingene jobbet seg inn og forbi i kampen og kunne til slutt vinne komfortabelt med 10-4. KAMPFAKTA


KAMPFAKTA Gjelleråsen-Tunet

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.