Ingen får stopp på Greåker

KRH 4542
Ingen får stopp på Greåker i året sesong, i dag slo de Gjelleråsen på bortebane og noterte sin 14. strake seier.


I dag drar vi til Lihallen, der venter oppgjøret mellom Gjelleråsen og Greåker. Er det i dag Greåker vil avgi poeng for første gang i år, eller fortsetter de seiersmarsjen?


Det starter bra for hjemmelaget, setter fart på fra start og tvinger Greåker lave men kommer ikke til de helt store store sjansene. Det legges ikke noe imellom i duellene heller og etterhvert kommer Greåker opp i banen. Spillet bølger en lang periode og vi må het til det 16. minutt før Thobias Hjorth får tak i ballen midt på Gjelleråsens halvdel. Han bruker ikke mye tid på å fyre av og dermed er gjestene i føringen. Gjelleråsen prøver å få utlikningen men det glipper litt og da er Greåker lyraske i kontra. Igjen mister Gjelleråsen ballen på egen halvdel og Martin Kvisvik gjør som Hjorth, banker ballen i mål. 2-0 når det gjenstår 13 sekunder var ikke det Gjelleråsen ønsket, men slik er det, vi tar pause.

KRH 4284
Lars Erik Torp og Greåker rader opp trepoengerne og er ubeseiret så langt, i dag kom den 14. strake seieren i denne sesongen.


Greåker og Kvisvik fortsetter der de slapp, 3-0 kommer etter bare halvannet minutt, og det skal bli verre. 4-0 minuttet senere, Hjorth med sin andre for kvelden. Gjelleråsen blir presset hardt en stund men holder unna nå og sakte men sikkert tar de over kontrollen i kampen. Setter Greåker under et knallhardt press og det smeller i alle dueller. Halvveis i kampen får de endelig reduseringen, bra kjapt spill og da er Kjetil bratland plutselig alene på kant og hamrer inn 4-1.Hjemmelaget får troen på at her kan vi klare mer, og mer kommer. Olav Falkeid alene mot Bøckmann Olsen blir til 4-2. De to siste minuttene blir det litt grinete, og det blir lettere kaotisk. Mer blir det ikke, men nå er det bare å glede seg til de siste tyve minuttene.

KRH 4431
Kjetil Bratland tente et håp hos hjemmelaget, men Gjelleråsen fikk aldri skikkelig fart på sakene i kveld. 


En fryktelig start for hjemmelaget, mister ballen til Lars Erik Torp som legger på til 5-2 etter bare 11 sekunder. Tempoet er mye lavere nå og det passer gjestene. Gjelleråsen virker litt seige i bena og kommer liksom ikke opp i fart. Det blir litt kriging foran Gjelleråsens mål og til slutt kan Nils Jadelind sette inn 6-2. Gjelleråsen får overtall men klarer ikke å omsette, Greåker med full styrke gjør det, igjen Jadelind, denne på volley 7-2. Gjelleråsen klarer å få inn to mål til men det blir dårlig pynt når Greåker gjør det samme. Det ender 9-4 og Greåker tar sin 14. seier på rad og befestet sin serieledelse.


KAMPFAKTA Gjelleråsen-Greåker

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.