Sveiva vant tøft oppgjør

KRH 4011
Det ble en tøff kamp mellom Oslo-rivalene Sveiva og Tunet i kveld, der hjemmelaget Sveiva til slutt kunne befeste sin andreplass i eliteserien.


Rommenhallen tirsdag kveld er aldri feil og slett ikke når Sveiva får besøk av Tunet. Sveiva må vinne for å holde liv i gullkampen, mens Tunet sliter for å holde seg på medaljeplass og trenger også disse poeng. Sist lagene møttes ble det målfest, som Sveiva vant med knappest mulig margin (9-8). Hva får vi i dag?

Tunet viser klart og tydelig at de er her for poeng, setter turboen på fra start og får også sjanser. Sveiva svarer på best mulig måte, Felix Elfstrand får stå alene og setter 1-0 i det fjerde minuttet. Tunet kjører hardt og når Sveiva begynner å rote i forsvar er det 1-1 etter at Joachim Terjesen snapper ballen og avslutter i vinkelen med en perfekt backhand. Tempoet holdes høyt og det er friske taklinger spredd over det hele. Lagene har flere sjanser men det blir ikke flere mål i første periode.

KRH 4059
Tunets Lasse Sundell og Sveivas Brage Harby kriger om ballen i en kamp med mange tøffe dueller. 


Labert tempo i starten på andre periode. Etter to minutter får Tunet overtall men det er Sveiva som kjører rundt med ballen. I det hjemmelaget blir fulltallige får de også overtall. Bruker litt tid men en skuddvillig Marcus Gustafsson banker inn 2-1. Tempoet tar seg kraftig opp og hodene blir litt hetere også. Det blir en lengre periode med mye avblåsninger og lite rytme i spillet. Plutselig kommer Tunet i kontra og Ole Martin Skau Jansson kan sete utlikningen, 2-2. Sveiva svarer raskt, Casper Sletten kombinerer med Sindre Bjerknes og med en arm fra «fatter’n» Andreas rundt nakken kan de feire 3-2 sammen. Tunet prøver å øke tempoet ytterligere og etter 16 minutter blir det litt kalabalik foran og med Falkeid og det ender i spill fire mot fire. Det blir ikke mer enn dette og lagene går til pause.

KRH 4136
Far og sønn Sletten feirer scoring for Sveiva. 


Fullt kjør fra start nå, og det smeller godt i duellene. Sveiva har presset og etter fire minutter kommer 4-2, målet ute av stilling men domer godkjenner fordi ballen passerer imellom stolpemarkeringene, Patrick Martinsen sist på denne. Tunet setter ytterligere fart på og jakter med alt de har for redusering. Men de møter et hardt kjempende Sveiva forsvar som også har en meget våken Andreas Falkeid bakerst. Det gjenstår fire minutter når Sveiva får overtall, men nå klarer de ikke å omsette. Tunet kommer tibake i full styrke og rett i angrep. Får annulert en scoring for tramp i målgården og det var det siste som skjedde. Sveiva beholder alle poengene, noe som gjør at Greåker ikke kan hvile på laurbærene i morgen i Lihallen

Sarpsborg klatret forbi Tunet
Akerselva ledet etter to perioder, men måtte gi tapt mot Sarpsborg. Tre scoringer hver fra Patrick Hjemgård og Fredrik Gjødalstuen ble avgjørende. KAMPFAKTA

KAMPFAKTA Sveiva-Tunet

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.