Legenden tilbake i Nor 92

IMG 0149
Nor 92s levende legende Alexander Jaksland er tilbake i klubben på lån, og gjør comeback i eliteserien allerede i morgen mot Bækkelaget.


Nor 92 har hatt utfordringer med troppen og da Jørgen Becher måtte legge opp grunnet en alvorlig kneskade og svenske Linus Söderblom er i utlandet og jobber, bestemte seg klubben fra Nedre Eiker for å låne hjem Alexander Jaksland fra Asker for å løse floken på kort sikt. 
36-åringen er en levende legende i klubben og har fortsatt rekorden for flest poeng for Nor 92. På 197 kamper ble det 429 poeng (129+300) under de 13 sesongene han spilte for klubben. Jaksland hadde ikke forventet å ikle seg den blå drakten igjen, men håper å kunne bidra for klubben som har fått tynnet ut troppen i det siste. 

– Ja, dette blir spennende. I en alder av 36 år må jeg innrømme at jeg ikke så for meg noe mer spill i Eliteserien. Veldig hyggelig at man er ønsket og at klubben har troen på at jeg kan tilføre laget noe, sier han til klubbens hjemmeside.

Med mange unggutter på laget er rutinen til Jaksland kjærkommen i Mjøndalshallen, men har ikke spilt i eliteserien de siste to sesongene. 

– Jeg får håper denne gamle kroppen klarer å bidra. Min rolle i gruppa blir å støtte opp under alle de spennende unggutta i troppen. Hjelpe til å utvikle disse videre. På banen håper jeg bidra med spisskompetanse fremover på banen og ikke minst bidra med ro og trygghet i spillet.

Nor 92 møter seriejumbo Bækkelaget på hjemmebane i morgen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.