Slevik knuste Tunet

KRH 3876
Tunet lå foran Slevik på tabellen før dagens oppgjør i eliteserien, men østfoldingene var klart best i Høyenhallen.


Høyenhallen søndag kveld, vi er på oppgjøret mellom Tunet og Slevik. Lagene ligger nesten likt på tabellen med respektive 20 og 19 poeng. Slevik har hentet to nye fra Sverige og det blir spennende å se om de kan bli en forsterkning for gjestene. Antar at dette vil bli målrikt men jevnt.

Vi er i gang, ikke den vante åpningen vi pleier å få av Tunet men det går allikevel raskt her. Så tar Slevik hånd om ballen og spiller seg imellom før Ludvig Hansen fyrer av og gjestene leder 1-0. Slevik gir Tunet flere store sjanser de neste minuttene når de slurver med avleveringene fra backene. Tunet holder presset og i det sjette minutt er det like langt når Henrik Fredriksen snapper ballen og finter ut Tvete, 1-1. Kortvarig glede, minuttet senere er Johan Åhlberg i farta og et rapt håndleddsskudd sender Slevik tilbake i føringen 2-1. Spillet bølger en stund med flere gode sjanser, mest til Tunet, men det blir ikke mål. Og det blir verre, Tunet i overtall, Ole Mossin Olesen tar en zorro men i nettveggen, og nå er det William Andersson som kjører showet her, det ender med frislag til Slevik og det omsettes til 3-1 av Christoffer Hansen. I det Slevik får fullt lag igjen får de også overtall, det omsettes også, ballen rulles fort og ender hos Ludvig Hansen som klinker inn 4-1. Og enda verre blir det for Tunet når de også pådrar seg en straffe som Thomas Stræte setter inn til 5-1. Mer blir det ikke og lagene går til pause.

KRH 3944
Ludvik Hansen var kampens store spiller og landslagsbacken scoret fem(!) mål mot Tunet. 

Midtperioden blir hele 32 sekunder gammel før Tunet reduserer, Henrik Fredriksen til 5-2. Mer kommer omtrent like fort, under minuttet etter og nå er det Ole Martin Skau Jansson som legger inn 5-3. Det er på tide å etterlyse forsvarene nå, 6-3 fra Thomas Stræte kommer bare små sekunder senere. Hvor skal dette ende da? Tunet setter farta opp og presser Slevik dypt ned i egen sone og har sjanser i fleng. Men plutselig eksploderer østfoldingene, Ludvig Hansen serveres og banker inn 7-3. Slevik har også en av sine nysigneringer i spill idag, Joel Fallberg som har gjort sine saker bra så langt. Spillet bølger videre i turbofart og det er masser av sjanser til begge lag, men vi må helt til det 17 minutt før Tunet reduserer igjen, 7-4 av Skau Jansson. Det hjelper lite når det bare går noen få sekunder før Åhlberg igjen finner nettmaskene. Med 8-4 på tavla tar lagene pause igjen, hva får vi se i de siste tyve minuttene, kan Tunet klare å komme tilbake etter dette?

KRH 3986
Svenske nysigneringene Johan Granqvist och Joel Fallberg debuterte for Slevik i kveld. 

Siste periode starter med enda raskere mål av Slevik, 30 sekunder og Åhlberg setter 9-4. 

Tunet presser på og på en kjempetabbe av forsvaret til Slevik kan Teemu Kantanen redusere til 9-5. Så kommer dagens Slevik-mann, Ludvig Hansen, fra eget slott går han og ender med å sette inn 10-5 i tom kasse, hans femte mål i kveld. Etter dette er det Slevik som styrer det meste og etterhvert får også deres andre nykommer prøve seg på banen, Johan Granqvist heter han og disse to vil vi nok høre mer fra etterhvert. Selv om Tunet prøver med alt de har for å redusere er det Slevik som får målene. Det ender hele 13-5 og det ble målrikt som vi trodde, men ikke så jevnt. Slevik går dermed forbi Tunet på tabellen.

KAMPFAKTA Tunet-Slevik

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.