Knuste Harstad

7O8A7438
Harstad hengde med i en drøy periode før det var slutt på moroa i Høyenhallen mot Tunet.


Siste runde for herrene før VM. I dag er vi blant annet i Høyenhallen for å se oppgjøret mellom Tunet og Harstad. Lagene ligger med like mange poeng etter ni runder, hvem hadde trodd det tidligere i år. Hjemmelaget blir allikevel å anse som store favoritter i dag.

Tunet vinner duellen, litt balltrilling i laget og Patrick Sveen banker inn 1-0, da viser tavla 47 sekunder. Det smeller fysiskt også nå, ingen grunn til å spare på kruttet. Begge lag har store sjanser de første tre minuttene, og plutselig er det 1-1. Pavel Semenov sist på den. Spillet bølger videre i et høyt tempo. Så tar Harstad ledelsen 2-1 når Tunet sover på et frislag. Men den ledelsen beholder de bare noen få sekunder før det igjen er likt. Sakte men sikkert tar Tunet grep om kampen og med to kjappe scoringer i det 18 minutt kan de fornøyde gå i garderoben.

Ny tidlig scoring i midtperioden av Sveen og Tunet rykker ifra, 5-2. Tunet har full kontroll nå og vinner det meste av dueller. Harstad prøver å kontre når de får muligheten men blir løpt opp. Det begynner å bli en ren overkjøring og målene renner inn bak Harstad’s målvakt. Tunet har funnet rytmen og har fart og presisjon. Mot slutten får Harstad tre kontringer men klarer ikke å få ballen i mål. Det gir et resultat på hele 10-2 når det igjen er tid for pause. Da har Sveen tre mål og Ole Martin Skau Jansson seks poeng (3+3) så langt.

Tunet vil ha mer, kjører på og i det tredje minutt setter de to raske mål til og leder 12-2. Harstad har ikke mer å svare med og hjemmelaget tar frem finspillet en stund og koser seg. Etter 11 minutter blir det 13-2. Harstad klarer allikevel å holde humøret oppe og får et trøstemål etter 14 minutter, 13-3. Det går mot slutten, men det er alltid tid for et mål til, 14-3 setter Skau Jansson. Det ender 15-3 og ble en tøff opplevelse for gjestene fra nord. 


Slevik reddet poeng

Gjelleråsen hadde Slevik nede på kne i dagens oppgjør, men to sene scoringer fra Slevik reddet poeng, det siste av Johan Åhlberg med fire sekunder igjen av kampen. Gjelleråsen vant senere på straffer og tok ekstrapoenget. KAMPFAKTA

Nor 92 sjokkåpnet i Solberghallen og ledet 4-0 før det var spilt syv minutter. Sandnes klarte aldri å komme i fatt i målprotokollen og Nor 92 kunne befeste sin tredjeplass i serien. KAMPFAKTA

KAMPFAKTA Tunet-Harstad


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.