Underholdende i Høyenhallen

7O8A5598Publikum fikk valuta for inngangspengene i kveldens oppgjør i eliteserien for menn, da Tunet fikk besøk av Nor 92.

I kveld er vi på plass i Høyenhallen. Tunet skal måle krefter mot Nor 92. Tunet kan umulig være fornøyd med åtte poeng på syv kamper og vil nok kjempe for livet i kveld. Nor 92 ligger på fjerdeplass med 14 poeng og har sikkert lyst på fler. Regner med en tett og spennende kamp. Ser under oppvarmingen et velkjent, men nytt ansikt i Tunet, Thomas Sola har tydeligvis trukket sørover. 

De første ti minuttene er forbi før man får tenkt seg om. Det er nesten ikke en avblåsning, men for en fart og trøkk vi har fått så langt. Så får Tunet overtall og i kjent stil bruker de ikke lang tid på å omsette, Ole Mossin Olesen får stå alene og tenke, tar en zorro og det er 1-0. Hjemmelaget presser hardt og det er duket for han andre Ole, altså Ole Martin Skau Jansson, 2-0. Nor 92 har på ingen måte tenkt å reise hjem tomhendte og etter at spillet har bølget litt jobber Linus Söderblom hardt og vinner ballen, pasning og der er Jørgen Becher, 2-1. Det er enda god tid for flere mål, tavla viser 17 minutter, og mål kommer. Igjen er det Becher som setter inn avslutningen, 2-2 rett før pause. En herlig førsteperiode som hadde det meste, og enda er det to 

perioder til.


7O8A5705
Jørgen Becher banket inn tre mål for Nor 92 og var sentral i kveldens oppgjør.

Vi får nesten reprise de første ti i midtperioden. Begge lag spiller seg til store sjanser, Axel Wallin har sitt tredje stolpetreff, men vi må forbi 11 minutter før målet kommer. Da kombinerer brødrene Becher og det er Jørgen som igjen er sist på ballen, 3-2 til Nor 92. Gleden blir imidlertid meget kortvarig, Mossin Olesen sender en rakett av et slagskudd som sikkert svir nettet i krysset, 3-3. Det bølger videre og når vi passerer 17 minutter tar Nor 92 ledelsen igjen, 4-3 av Jonas Strand. Tunet er utålmodige når Nor 92 får en skade, maser på å sette igang igjen, og går rett i angrep og avslutter med utlikning 4-4 som er det siste som skjer i denne perioden.

7O8A5767
Ole Mossin Olesen var i det lekfulle hjørnet mot Nor 92 og noterte seg for fem poeng. 

Tre minutter ut i den tredje perioden og Nor 92 mister ballen i forsvar, Tunet snapper og blir felt, dermed straffe som Ole Mossin Olesen setter inn med Zorro og opp i ledelse 5-4. Ikke lenge etter får Nor 92 overtall som Becker setter inn, Kristian denne gangen og likt igjen. Få sekunder senere er Nor 92 tilbake i ledelse når Jørgen Ripel banker inn 6-5. Det kjempes over hele spilleflaten og taklingene tiltar også i styrke. Kampen står og vipper, Tunet kjemper seg til et overtak og presser knallhardt for seiersmålet. Men det vil seg ikke til tross for store sjanser. Dermed må vi igjen til straffer for å fordele poengene. 

Også under straffene følger lagene hverandre og bytter på overtaket, men til slutt faller avgjørelsen, Jørgen Becker setter inn sin straffe og mål nummer fire i kveld. Nor 92 drar hjem med to poeng etter en fantastisk kamp av begge lag.

KAMPFAKTA Tunet-Nor 92

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.