Knuste seriejumboen

7O8A5389
Gjelleråsen satte standard allerede i den første perioden, og så til at vondt ble verre for seriejumbo Bækkelaget.


På oktobers siste dag kommer Bækkelaget til Lihallen for kamp mot Gjelleråsen for å prøve å hente sesongens første poeng. De ligger hardt forankret i bunnen og det blir ingen lett kamp for de i kveld heller. Gjelleråsen har hittil hatt en finfin start og må tåle favorittstempelet. Tre nye poeng bringer de helt opp i ryggen på Sveiva.

Ingen tvil, ikveld skal Gjelleråsen ha poengene. Setter fart, har ballen mye og skyter så fort muligheten byr seg. Det blir til slutt mål av det, Sindre Buraas fra distanse setter inn 1-0. Gjelleråsen kjører på og Bækkelaget ser ikke bra ut. Erlend Bjerknes spaserer rundt gjestenes mål og løfter rolig inn 2-0, da viser tavla ni minutter. Det meste går hjemmelagets vei og de får lov til å gjøre hva de vil, det er bare spede forsøk på angrep fra Bækkelaget som ender i blokka eller balltap. Joakim Løvholm fyrer fra midten og er heldig, via et ben til 3-0. Spillemessig faller kvaliteten men Gjelleråsen øker to ganger til før sirenen går og kan gå i garderoben med komfortable 5-0, etter 14-0(!) i skudd på mål.

7O8A5501
Det ble ikke mye å glede seg over for Bækkelaget, men her jubler unggutten Mathias Hammerstad for sin første scoring i eliteserien.
 

Gjelleråsen slipper ikke grepet og etter fire minutter er det 6-0 når Olav Falkeid prikkskyter. Frustrasjonen tar overhånd hos en Bækkelagsback, setter en stygg takling og får fem minutters hvile. Samtidig får Gjelleråsen to minutter for hardt spill. Det skjer ingenting i spill fire mot fire, men med fullt mannskap setter Gjelleråsen på turboen og tre minutter senere har det blitt 9-0. Bækkelaget henger ikke med og pådrar seg en ny utvisning like etter. Den omsettes og tavla viser tosifret. Mot slutten kontrer Bækkelaget og Mathias Hammerstad setter 10-1 og jubler for reduseringen.

7O8A5524
Jonas Neskvern fikk spilletid for Gjelleråsen på tampen av oppgjøret. 

Bækkelaget er mer med fra starten nå og tvinger Gjelleråsen ned i forsvar. Allikevel er det hjemmelaget som øker til 11-1. Gjelleråsen slipper på to unggutter også, Sander Windelstad og Jonas Neskvern som slett ikke gjør seg bort. Halve perioden forbi og Gjelleråsen setter 12-1 som også skal bli sluttresultatet. Bækkelaget har et overtall hvor de er nære men ikke mer. Ny solid seier og tre poeng, for Bækkelaget blir det alt tyngre etter åtte strake tap.

KAMPFAKTA Gjelleråsen-Bækkelaget


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.